|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Problem!?
Desilo mi je jedno sranje.. Išao sam isključiti komp iz zida ali se on jos nije sasvim ugasio, tj. windowsi jos nisu spremili postavke i sada kad ga palim samo se restarta. Kada se pokaže windows is startig up jednostavno se restarta. Uglavnom.. pokušao sam popraviti ali nikako ne ide tako da sam instalirao druge windowse na drugu particiju. I sad me zanima kako da si kopiram dokumente sa C diska, na kojem su bili prvi windowsi, na D disk na kojem su novi? Stalno mi javlja poruku da mi je zabranjeno i nikako ne mogu pristupiti dokumentima na C disku. da mi dokumenti nisu bitni ne bi se zafrkavao sa svim ovim,ali jednostavno moram nekako spasiti ove dokumente. Molim pomozite kako god znate!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kao prvo, naslov ti je predobar. Molim drugi puta pripazit malo oko toga. Kako bi izgledalo da sad 50 ljudi stavi naslov "Problem"? ![]() Kao drugo, gdje se nalaze traženi dokumenti? U My Documents folderu (C:\Documents and Settings\User Name\My Documents)? Ako je odgovor potvrdan, postupi ovako: desni klik na taj folder -> Properties -> kartica Security -> Advanced -> kartica Owner -> ispod Change owner to -> klikni na svoje korisničko ime -> stavi kvačicu na Replace owner on subcontainers and objects-> OK -> Yes -> OK
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
ok sorry zbog naslova. Mislim da ne bi moglo 50 ljudi stavit takav nalov jer bi ima javljalo da već postoji takva tema ![]() Snašao sam se, nisam mogao na način koji si mi napisao već preko jednog drugog programa! hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Što nije valjalo kada si radio kako ti je domy rekao? Pitam jer me zanima, a i da možda naučimo ljude NE koristiti 3rd party programe ukoliko postoje Windows rješenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|