|
![]() |
#1 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Instaliranje Tirh
Do sada sam imao pravilo da ne kupujem piratske verzije hrvatskih programa, ali sada mi se to obilo o glavu. Daklem kupio sam orginal telefonski imenik RH i u biti ga smatram jako korisnim programom koji mi puno pomaze prilikom trazenja raznih adresa po gradu. Problem je da sam ga zbog reinstaliranja sistema ili instaliranja novih windowsa u zadnjih 2 godine, instalirao vise puta ali uvijek na isti computer. Stvar je u tome da mi vise ne dopusta aktivaciju. Dakle pitanje je da li postoji nacin da ponovo proradi. ![]()
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, ako si ga kupio imaš besplatnu podršku pa se obrati njima. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pošto svaka iole ozbiljnija firma ima barem 1 ili 2 TIRHa laganim razgovorom sam zaključio da se tolerira do 13 aktivacija istog TIRHa godišnje ... barem tako je meni objanila žena/frajer s kojim sam bio svaki put razgovarao. 1 TIRH vrijedi za dvije aktivacije i +1 svakih 30 dana ...
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
a da li postoji ipak neki način da se plati i piva i palačinke? ![]() Zadnje izmijenjeno od: tor. 18.07.2006. u 19:09. |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
: lol2 : |
![]() |
|
|
Oglas
|