|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Svjetiljka na razlas..
da li je moguće kako prikopčati halogenu lampu na razlas, znači kad se govori na mikrofon da ona svijetli.. da se kuži tko u takve stvari? http://img326.imageshack.us/img326/5...nalampacr7.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
ako misliš da reagira na promjenu ulaznog signala u mikrofon... teške u kučnoj radinosti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
čuj, u teoriji možda bi mogao nešto pomoću optokaplera napraviti, ali neznam kako bi to radilo u praksi...
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A da razmisliš možda o light showu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
to ima za kupiti (ali neznam gdje). frend mi je rekao da je nabavio (negdje? :/ ) za 50kn, mala halogenka plava cca 30cm s magnetima za stavit negdje, reagira na zvuk. fora stvar to sam i ja htio ali nisam nasao gdje ima za ubost. mozda bi se naslo u pevecu, metrou i tim spikama. imaju svega, mozda i to |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Imao ja takav starter u kucistu... na njega su se mogle prikljucit 2x30CM neonke i napaja se, naravno, preko molex prikljucka... Na starteru imate i potenciometar koliko jako da reagira na BAS i imate prekidac sa on, off, i sound sensitive modovima rada... Takvi starteri su dolazili u nekim jeftinjak kucistima i ja sam dzabe to dobio u pc shopu, jer su gorili kao blesavi, no ovaj moj jos dan danas kod kolege radi... BTW, ima i MAXMODUSU za kupiti sharkoon 3.5" modul za 4 neonke za nekih 150Kn... Takodjer ima potenciometar za osjetljivost na zvuk... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|