|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Računalo kofer
I kako vam se čini? Nisam ja radio vec frend.. više na http://www.squid-technology.com/projects.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
daj pitaj frenda gdje je uzeo gumb za paljenje...***************eni je
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
frend se javlja,, inace uspio ugurat u nutra velku maticnu, 3 diska dvd rom 17 incha monitor bezcnu tastaturu i misa klasicno napajanje,, podosta ventilatora jedno 8 jer se radi skucenog prostora grije ,,, ,, jedina stvar koju zalim kaj nije stala radi blesavog adaptera za monitr koji sam previdio je kabel zanapajanje ,, mozda i njega uspijem ugurat u nekoj shrinkanoj varijanti tezina prava sitnica 15 kg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
gumb za paljene je zet u cipoteci ali kao sto se vidi radio sam adapter od alumijija da mi stane u ovo kuciste za gumb koje se podize ,, inace ima u crvenoj zutoj i zelenoj boji,, naravno ledica je nutra i kul svjetli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
da ja sam sve radiio,, kaj je na webu ima jos jedno 10 20 gelrija ali si moram hosting rjesiti jer mi nema dost prostora da stavim ![]() tastatura je super i to ali si ju nemoj kupiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
mislio sam na ovu tastaturu,pre odlicna je http://www.squid-technology.com/keyboard.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
da to sam ja radio ,, revers inženjering sam napravio na jednoj drugoj obicnoj tipkovnici i lemio zice na elektroniku jedno 2 put po 8 h mi treba za to zalemiti,, imaju neke i backlite,, koriste ju ljudi koji maju problema s kretanjem pa da ne stisnu 2 tipke odjednom ili koji ne vide bas mala slova i tak u svakom slucaju sljaka ali nemres bas brzo pisati,,,jer su tipke uvučene 1 mm unutar tastarure |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
ali tipkovnica je skupa 2000 kn kosta , jer su tu onak glodanja na cncu printanja rezanja brušenja lemljenja itd,, da ne velim dasamo swichevi kostaju 500 kn a sto se tice kufera i on se moze kupiti napraviti novi i tak.. to se dogovaramo,, naravno jos gomilu toga mogu po mjeri napravitii,,, isprojektirat ,, vesli me ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
nemoj srat, da prostis na izrazu! imam istu tipkovnicu i misa doma, to su labtec marke i komplet dode oko 150kn, bar sam ja tolko platio. slikat cu ako neko inzistira.
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
mučni malo glavom prije....i čitaj sa razumjevanjem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Registered User
|
Citiraj:
dakle evo ti link http://www.squid-technology.com/keyboard.html pa stavi tu sliku uz neku s linka pa usporedi ,, malo si pobrko loncice,, isto ko i ja, : hitthewa, kada mi je prvobitno pitanje postavljeno dakle nije se pricalo od labtek tastaturi nego o onoj s sajta,, odnosno prvo sam komentirao labtek a posle onu s sajta . btw labteka sam platio 145 kn i bolje sam proso od tebe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
i ubuduce citaj sa razumijevanjem prije nego nesto ovakvo napises.
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
koliko košta taj power button? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Svaka cast za mod ![]() Mislim da je bilo mesopust.com ?
![]() |
#23 | |
Registered User
|
Citiraj:
hebali vas dugmici : Machineg mislim pod tasteri ali nema slike ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Čovječe botun za paljenje kao za lansiranje raketa |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
strasni su ti modovi,,,,,,, ovaj kofer je bas full praktican za LAN party ![]() ![]() evo ti linkic za hosting www.hrhosting.net trenutno traje zakon akcija platis 210MB dobijes 420 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() a sto se tice prostora bas mi treba jer imam onak jos podosta projekata koje bi htio staviti a nema prostora ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
|
btw ako neko hoce,, imam u planu novo nes raditi ,, pa neka plati djelove koliko sam utukel i nosi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() fakat lijepo...makar bi rade vidio par slika iznutra |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Iako nisam neki aktivni igrač po pitanju modanja i sličnih zahvata ovo je jedna od_najboljih ideja i ostvarenja, po mom ukusu i mišljenju naravno. Efektno, ukusno i nadasve praktično - spoj do jaja. Svaka čast, *ebo laptop, ovo se zove mod. Mrak... Par pitanja... Koje su točno komponente untra? Kako si riješio držače za matičnu, diskove i optički pogon? Iskoristio nešto iz nekog kućišta, ili sam pilao? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|