|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Spajanje zvuka na TV
Pozdrav. Zanima me hoće li raditi zvuk na TV-u ako spojim s ovim kabelom http://www.pohrani.com/f/34/KJ/12aRWw60/200600191.jpg na 2 ulaza kao na slici http://www.pohrani.com/f/12/hN/1yGrsxjj/imag0754.jpg? Spojio sam HDMI kablom TV i komp no saznao sam da se ne može dobiti zvuk na,jer AGP grafičke ne mogu prenositi zvuk preko HDMI pa me zanima jel se može tako realizirat zvuk s kompa na tv-u tj hoće li TV bez problema primati zvuk posebno preko ta dva činča? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ima gore konektor 3.5mm gdje piše Audio in (rgb/dvi) pa pretpostavljam da u njega trebaš uštekat kabal iz kompa da bi dobio zvuk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ali problem bi mogao nastati ako tv pušta tu vrstu audia samo uz RGB/DVI in. Treba probat pa vidjet kako je to složeno na tv.u ili pročitat u uputama. Navedi koji je model tv.a piše ti u uputama vjerojatno koji audio ulaz ide uz koji video i koje su moguće sheme spajanja signala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
hmmm.. neki TVi neće dat zvuk sa tog ulaza ako video signal ne ide preko componentnog.... nek proba!!! zato u odabiru ulaza ima posebno, HDMI, component, scart/AV in... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
I??? jel radi prek komponentnog??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Kontaktirao sam support i rečeno mi je da spojim na AUDIO IN(RGB/DVI) pa sam spojio standardnim 3.5 mm kabelom i radi bez problema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|