|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ALL-IN-WONDER 9800 PRO. Available This Spring!
Pogledajte dolje navedeni link i prodajte tamica da skupite za kartusu. http://www.tomshardware.com/technews...07_082135.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: ALL-IN-WONDER 9800 PRO. Available This Spring!
Citiraj:
ATI’s new flagship multimedia video card, the ALL-IN-WONDER 9800 PRO, will be available this spring for USD$449 (MSRP) and complements the ALL-IN-WONDER 9700 PRO at USD$399 (MSRP), the ALL-IN-WONDER 9000 PRO at USD$199 (MSRP), the value-priced ALL-IN-WONDER 7500 at USD$149 (MSRP) and the ALL-IN-WONDER VE at USD$129 (MSRP). Dakle-oko 3150 kuma,baš me zanima koliko će biti kod nas... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
ma to je NTSC varijanta, dok dodje PAL...
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: ALL-IN-WONDER 9800 PRO. Available This Spring!
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
a ljudi bozji..narucite tu karticu s neta ili odite u autronic i trazite da vam naruce..govorim exa-u za aiw 9700 pro... kak mozete ocekivati da ce neko dovesti kartice na trziste koje jedva ima para za komp...oces ti kupiti kontejner tih kartica i izgubiti milijone jer ju nitko nece kupiti??osim tebe ne znam nikoga ko je spreman spickati 3000 kn i vise na graficku..i ajmo reci da vas ima 15..to im nije bas veliko trziste!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Svrtane zasto lazes kad nas ima 16, a mozda i 17 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
da ponovim... PAL verzije kasne za NTSC verzijama oko 6 mjseseci... ja vidim da bi neki od vas da se kod nas prodaju NTSC verzije... i naravno, nakon toga bi bili prvi koji bi pljuvali po ducanima da kak su glupi. O.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma kupujem racunalo danas bez te grafikurde, budem sacekao da joj malo padne cijena (mozda je ipak previse dati 3000 kn bez PDV-a za tu graficku, a tih 2500 kuna razlike kupiti kakvo vrhunsko napajanje i dodatni hard). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: marac. 10.04.2003. u 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
..
|
Citiraj:
druga..malo pogledaj koliko ljudi ima sigove...oni koji nemaju se ne zele kurciti jer nemaju s cime (ne vrijedam nikoga nadam se)..sto znaci da ti je otpalo 3/4 populacije...od onih koji imaju sigove gledaj koliko ih ima graficku karticu koja vrijedi vise od 1000kn...ozren,sbp,dpajur (pce team) cyberlord, i jos par ljudi... malo shvati da cijena te kartice je jedna mjesecna placa ljudima...mnogima i vise...i nemaju svi mogucnosti da dobiju od mame i tate 3500kn da si kupe graficku..ovo sto vidis u mome sigu je krvavo zaradjeno...(przilica je bila poklon)..a svi koji sami zaraduju moraju malo razmisljati svojom glavom i nemogu si kupovati hirove...uostalom kak to da ju nisi vec kupio? evo nek se jave ljudi koji bi mogli sad otici u ducan i kupiti je za 3500kn s pdvom..pa da vidimo koliko vas je za stvarno...i naravno govorim o 9700 ne 9800 modelu ozrene ali ok.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
..
|
Citiraj:
pa sto se tice kupovanaj kod nas ozrene jel Shimpa to moze nabaviti preko ducana pa prodati(znam da je narucivao djelove za kompove prije )...posto su se neki jako zapalili... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() BTW: radi se o kartici - MSI FX5800 Ultra-TD8X - media sample |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Inace da 3000 kuna je nekome placa, ali ja sam se odrekao nekih stvari u zadnjih 6 godina (prije sam trosio 300 kuna mjesecno na cigarete, a sad trosim 50 kuna mjesecno na duhan), smanjio pusenje, to ti je 3000 kuna godisnje, 18000 kuna u zadnjih 6 godina (kupio AIWA DVD-Player kucno kino za 3 soma kuna za Bozic), pa ostalo jos 16 soma kuna. U principu jedina skupa stvara na mom novom buducem racunalu bi bila ta kartica, sve ostalo je relativno jeftino (ram je bagatela, hard isto tako, proc je malo skuplji, ali nova tehnologija znas kako to ide, da ne zastari brzo, przilice su fakat prejeftine sada, a i DVD-ROM-ovima je cijena pala itd itd blabla tructruc meljmelj). Ja ne govorim ovdje da svi ljudi imaju novaca za tu karticu, ali da stede barem malo (manje trose na svakodnevne izlaske van, manje trositi na cigarete itd, u principu stvari koje nisu od neke potrebe, ali ljudi se ne zele odreci), za par mjeseci ili godina (zavisno od stednje), mogli bi si kupiti neku GF FX ili nekog novog Radeona bez problema (na jednoj strani ustedis kod kompa, dok na nekoj drugoj strani potrosis pare za prave stvari). Ali to je moje osobno misljenje, a vi se ne morate sloziti s njim. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
..
|
ma ja ti nista ne zamjeram sto se tice toga koliko si spreman dati para za komp...ako hoces potrositi svu lovu na tu karticu ok (15000kn misli mda si rekao) potrosi...ja ti nemam nikakvo pravo reci ista...ima puno ljudi koji zaraduju i 10.000kn i mogu si priustiti novi komp svakih mjesec...ali oni su premali segment trzista,imaju 40+ godina,ako su maldji pale se na plavuse i skupe aute ne na pc-e.. (irci nemojte me sad hvatati za jaja jer mislim na ljude u hrvatskoj ne na vas tamo) meni smeta sto se ljudi cude kaj kod nas nema te kartice na cijeniku...pa molim vas objasnite mi koji ce moron doci i naruciti te kartice i prodavati ih sljedecih dve godine po cijeni od 3500kn kad ce za sest mjeseci vrijediti 1500kn..nema trzista... evo svi su se kleli u to kak je corsair super a kak smo mi zadnja rupa na svirali..i dodje corsair kod nas a ono kupi ga petoro ljudi jer im je ipak triput preskup...a lako se desilo da je formel uzeo malo vecu kolicniu koju prodaju po nabavnim cijenama prije pada ... i sta ce oni sad? nista... i meni je super da ducani imaju sve i svasta ali nije im rentabilno drzati stvari koje neidu..webshopovima vani nije bed jer imaju ogromno trziste koje ima para na bacanje...hgspot,vemil i svi ostali nemaju te privilegije...oni imaju trziste od milijon ljudi koji imaju 6 puta manju placu nego amerikanac... naruci i pa pa..ako ti u autronicu kazu da im dobavljac nema onda je fakat gabula vani s tim karticama..posto ja znam da oni kad naruce ti dobis robu za tri dana..i to u petak naruceno u ponedjeljak doslo..i to je jos vikend..pa stani pani... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|