|
![]() |
#1 |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
smartbox 500W
dakle, zanima me misljene... kakvo to je?? pise da ima 500W, ima 2 12V raila.... jel bolje to ili fortron 350W??? s obzirom na imena rekao bih da je cak i fortron bolji.... hvala ![]()
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
uzmi nesto s "imenom" , malo pogledaj po forumu da fortron je bolji/kvalitetniji (tudja iskustva) meni je najdrazi ENLIGHT (osobno iskustvo, vise komada razlicite snage) : goood :
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma da je i 1 kW, šta vrijedi kad ovo ispred kvari dojam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jedina OK stvar u tom napajanju (500-14 verzija) je 14cm ventilator, ali to je ipak niza klasa napajanja. Vidi Chieftec 350, 400 i 450W.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
To napajanje nema na sebi ništa vrijedno kupovine, evo ja se zayebo i kupio. Trajalo je puna 2 mjeseca i skoro odneslo komp. Smartbox napajanja zaobilaziti u što širem luku.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Chieftec 410W = 304KN.
|
|
Oglas
|