|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bing-reklamacija
Da li netko ima iskustva sa reklamacijama kod Binga? Riknulo napajanje, slijedio upute na www.bing.hr, oni ne odgovaraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Negdje sam nacuo da je Bing u stvari sad Borg, no nemoj me loviti za rijec. Probaj kod njih pitati. Jel ti se vratio mozda kakav povratni mail u stilu "nije isporuceno"? Javi svakak kak je proslo jer i ja imam jedan 250GB disk kod njih kupljen, kuc-kuc radi odlicno, ali za zlu ne trebalo da znam... sretno ![]() P.S: Koje napajanje ti je riknulo?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ljudi mi se javili 29.06. sa isprikom zbog zakasnjenja. Dogovorio se sa covjekom telefonski da, posto je isao prema osijeku, preuzme napajanje. Danas mi se javili da je reklamacija uvazena i da salju novo napajanje o njihovom trosku. Svaka cast. Zao mi je sto vise ne rade. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|