|
![]() |
#1 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Antec PViewII, Help OMG!
Evo meni sloma zivaca ![]() Uglavno do sad sam imao Chieftec Dragon seriju koje je odlicno ali sam ga odlucio zamjenit s Antec Plusview II (chifa ostavljam za comp no.2). Krenem premjestat maticnu i komponente iz siga u novo kuciste ,unutrasnjost je identicna chifu po setapu i razmjestaju komponenti (kao idem na sto slicnije da manje problema bude) i kad evo problema. Antec na onim bracketima di se sarafi grafika i npr zvucna ima kao dole pozicionere tj. vodilice i naravno da zvucna i grafika ne sjednu do kraja u svoje sockete.. tj ne legnu prirodno. Reko mozda sam lud vracam sve u chifa tamo iz prve sve legne. Znaci kad zasarafim maticnu i krenem stavljat zvucnu taman sjedne tako do vidim na kraju malo pinove, zvucna nije full usla ![]() Kaj da sad radim ? 1. pilim dole te vodilice 2. trazim u ducanu da mi promjene kluciste za nekaj drugo 3. pigam grafiku i zvucnu ili ostavim da malo vire pa se sve npr. spali ![]() 4. meni favorit opcija uzmem sjekiru izrazbijam kuciste i sve slomim i bacim kroz balkon? Thnx na eventualnim idejama i sorry na poduzem postu: hitthewa Evo i slike : Zaoruzio sam crvenom te vodilice ![]() Zadnje izmijenjeno od: LARN81. 11.07.2006. u 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ghotic warrior
|
Evo sad sam skuzio jednu stvar, ja sam zeo kuciste u Optimum Racunalima, a to Plusview sad vidim po nabava.net cjeniku nema EU oznaku ko ono u Borgu jel moguce da je tu za...b ? : hitthewa http://tinyurl.com/mbqff Zadnje izmijenjeno od: LARN81. 11.07.2006. u 14:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
neznam vjerovatno je onda neka greska jer koliko se ja sjecam slagao sam anteca istoga i sve je leglo ko beba... probaj lagano stavljati mozda zapinje za nesto ? a ak nis mjenjaj kuciste za drugo ..
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mozda je stvar u distancerima, odnosno onim nosacima koji su usarafljeni u kuciste i na koje se sarafi maticna. Mozda su prekratki, pa ti ploca stoji dublje no sto bi trebalo... vidio vec masu takvih slucajeva.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ja nakon sto sam kupio novog chifa takoder nije htjelo glat uci...ali sam skuzio da sam krajeve kartica koji idu u te vodilice iskrivio u starom kucistu...trebalo ih je malo ispravit i jace gurnut u chifa..sad glatko idu van i unutra...nadam se da sam pomogao.. ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
1. ima razlika izmedu eu i non eu...isto tak ima pv2 i pv1...no to niej vazno...ajde ti to poslikaj tako da mi vidiko o cem se radi jer eto il sam pospan il corav=) sto se tice distancera nesmije to biti problem...cist iz razloga sto je medu ostalom standard=) btw nikad nisam imao problema s antecom dok sam ih slagao |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Da, ali tih distancera ima nekoliko velicina, odnosno bolje receno visina ![]() @LARN: provjeri koliki su tvoji: http://www.formfactors.org/developer/specs/atx2_1.pdf http://www.formfactors.org/developer/specs/atx2_2.pdf
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ghotic warrior
|
@mc_fish ,a pogledao sam malo boje na kutiji da je kuciste eu. Budem stavio neke slike samo da zemem fotic od frenda, iako mi frend kaze da pretjerujem da je on mislio da viri pola kartice van ![]() @^SuperUnknown^, sad sam se sjetio da sam odmah na pocetku zeo distancere od chiefteca i bilo je isto,tako da izgleda da nije problem da su mi dali krive, ali cu probat neke navoje stavit ispod da malo povisi pa cemo vidjet... Pictures in progress..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|