|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi Bug pa pročitaj. Baš imaju veliki test fotića.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ima u ve-milu neš od Kodaka i HP-a btw. pogledaj si malo ve-mil, hg-spot ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
nije neka lova , al u svaom slcuaju nemoj nasjest na no-name brandove koji ti nude supa-dupa 5 MPX , sarenu kutiju i gro dodatne opreme najbitnija ti je leća . zato mislim da ti je najpametniji uzet kakvog Olypmpusa ili canon sa 3,2MPX. mislim da sam vidio u nekim brosurama od Metroa , canon s 3,2MPx i 512 MB CF card (te su ti i najjeftnijie na trzistu) za 1000 kuna .. provjeri to. ima opticki zum , a to ti je dosta bitno. nemoj se dat navuc na one s digitalnim zumom , to ti netreba , nevalja. ja sam svojedobno uzo bas tak , Olympsua za 1000 kuna. model je c160 , nema ga vise u prodaji . low-end model. nie imo opticki zum . u svakom slucaju , buduci da sam prije njega imo Trust-a , osjetio sam poboljsanje ![]() kod Olympusa ti je fora da moras uzet xD kartice koje su , kolko se sjecam , skuplje od ostalih , koje koriste ostali proizvodaci fotica. al danas brijem da su se cijene i smanjile .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
tocno to, gledaj da imas opticki zoom jer digitalni zoom nije nista drugo nego crop velike slike. tj. isto ti je jel slikas "big picture" pa izrezes ono kaj oces zoomirat ili zoomiras pa imas manju sliku. digitalni zoom = nema zooma |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lepi
|
ea na to sam mislio , nije metro neg Mercatone. obavezno uzmi garanciju , to te valjda nemoran podsjecat. mercatone voli uzet .. jeftiniju robu i onda kenjat poslje oko vracanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Uzet cu si Olypmpusa ili Sony. Uspio sam skupit jos novaca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ma kodak , stara mi je dobila neki 5mpx sa punjacem i 4 baterije , slike odlicne ko i izrada, a kad sam vidio cijenu u hgspotu - ugodno iznenadjenje , malo iznad 1000kn , 1099kn kodak c340 da budem preciznij . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
kak si zadovljan ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
evo gledam, taj olympus je tristotinjak kuna skuplji, moraš i xd karticu kupit za njega... mislim da baš i nisi profitirao...
![]() |
![]() |
#16 |
lepi
|
Mislim da je taj Olympus malo bolji od Canona , odn da ima bolju leću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja imam FE-140 i nije baš nešto, al to od aparata malo skupljeg od 1000 kn nisam ni očekivao. Po suncu su slike relativno OK, prijelazi svjetlo/tamno se jedino izgube, pri manjem osvjetljenju se pojavi šum, al ništa strašno što Photoshop ne može popravit. Nekom će možda smetat što je sve automatika, al meni amateru nije ni bitno. Malo se potroši vremena na isprobavanje profila i OK... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 |
Rambus 3xtr1m