|
![]() |
#1 |
See You On The Other Side
Datum registracije: Mar 2006
|
nova konfa-napokon
molim da date svoje komentare u vezi ove konfe koju namjeravam kupiti lova je max 5,5k kuna -AMD Opteron 144, 1.8 GHz, 1024 kb c., socket 939, BUS 1000 MHz, BOX -RAM, 1 GB, DDR, PC-3200, 400 MHz, KINGMAX -Napajanje 450 W ATX 2, CHIEFTEC, GPS-450AA-101A -Kućište Aplus CS-3060 Xclio II, MIDI, crno/srebno, bez PS, sa 250mm vent. -VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon X1800 GTO LR, 256 MB, VIVO, Dual DVI -MBO DFI LAN PARTY UT nF4-D, nForce4, DDR, zvuk, S-ATA, FW, G-LAN, PCI-E, s. 939 : goood : jedva čekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Si prodao legendu od P3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Blah, za te pare možeš 10x bolje proći,pa evo ti. ![]() Slika nije velika! ![]() Imaš 2GB meme,dual-core proc,overclockabilnu (jako) matičnu, kvalitetnije (hmhmh) kućište, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
baterija to se trazi! intel rastura, pogotov mislim da ovaj pentac ima HT tak da imas quadcore, a to ti jako puno pomaze u odredenim slucajevima. doduse, tebi nece pomoc... ![]()
![]() |
#6 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
ovo kaj je baterija reko, to zemi... tako nešto si i ja uzimam, za slične novce, samo kaj imam kučište pa si mogu zet asus-ovu matičnu sa 955x chipsetom... sve ostalo isto... samo baterijo gdje si taj kingmax za te novce izvuko, ja tražio i nisam našo... sad neznam dali da zemem corsair v.s. ili taj kingmax (iste brzine)... taj pentać nema HT... samo EE verzija ima HT kod dvojezgrenih intela...
![]() |
#7 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
"kvalitetno" kuciste al ajde=) da se mene pita isao bi na chifteka ili cooleramstera no dobro nije na meni...uglavnom lijepo sredena konfa(nakon 100god deranja ad je ta ploca the ploca sad nod obro):P zemi ne razmisljaj ne pitaj...ZEMI |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
sala=) ja sam neutralac na to...nego dodes na zderonje??? @crash prijevod : nakon 100god deranja da je ta ploca, the ploca ,sad radite dobro : lol2 : ploca je overkiller za te pare...u cijenovnom rangu za 200 kuna vise...nebi se bunio za tu plocu pljunut 1000 kuna: CoolRamb : hello2 : |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
avatar sve govori, jel tak loodi ![]() btw. kad će ta konfa? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
takodjer glasam za intela . Nego po meni jedina the ploca za intela su intelove i asusove sve ostalo su kompromisi :P Uglavnom ja bi uzeo onu konfu sto je lega sastavio BEZ razmisljanja jer je trenutacno imho to best buy
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|