|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Preporuku za program tražim...
U nekoj zasada nedefiniranoj budućnosti ću ako bude zdravlja i novaca biti u prilici uređivati jedan prostor od 55-60m2. E sad mii treba nekakav program u kojem bi ja mogao u 3D nacrtati taj prostor, ubaciti prozore i vrata, pregradne zidove, lampe na zidove i plafone, nešto namještaja .... itd, čak u neki layer da ubacim i cijevi za vodu i električne instalacije. Dakle da virtualno složim kako bi to trebalo izgledati jednoga dana. Vjerojatno bi mi trebao nekakav program za arhitekte, ima li nešto manje i jednostavnije. Zadnji puta sam crtao u AutoCADu v10 (DOS) prije nekih 12 godina kad sam radio diplomski. Da li bi se nesto moglo napraviti u npr. editorima levela za npr. Q3 engine, ima ih besplatnih i brdo toga se moze skinuti sa neta Svi prijedlozi su dobrodošli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da bi ti ovo moglo pomoci ![]() ArCon Moj dom Edit: E i ovaj besplatan program SketchUp (free) takoder Pro verzija koja se placa Zadnje izmijenjeno od: G0RKI. 25.07.2006. u 20:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
A Programi kao 3DS? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Psycho owns you suckers!
Datum registracije: Apr 2006
|
Mislim da mu je AutoCAD pretezak ako je pocetnik..neka prvo pocne s ovim pa lagano krene na Nemetschek pa onda AC.. But thats just me ![]()
DS Klan server (WH proof) IP: 195.228.45.64:28973 Posjetite nas!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Autocad je super ali istina je brzo se zaboravi ako se u njemu neradi dugo i bio bi tezak za pocetnika,ali polako poslije kad predjes na autocad samo ces u njemu crtati,svega ces se sjetiti,ovi gore programi su solidni za tak nekaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|