Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.07.2006., 16:20   #1
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
osiguranje ?

dal zna ko dal ima kakav rok do kad ja moram prijaviti nekakvu nesrecu u kojoj sam sudjeloval ( ko žrtva ) da bi dobil novce od osiguranja ?

naime ... prije kakva 3- 4 mjeseca dok sam jos na pripreme u zg hodal sam imal nesrecu .. medjutim da nas je islo vise tam na pripreme iznajmili smo si mini bus da nas vozi tam i natrag .. doslo nam je jeftinije nego vlak i brze .. i jenu vecer dok smo se vlacali se je nekva tikva zabila u nas a mi smo se prevrnuli s tim mini busom ( tj ... to je prerađeni kombi nekakav veči nije ni čudo da se je prehitil ) .. i ljepo se sklizali po cesti .. ja sam imal tu čast sediti na strani na koju smo se prehitili pa sam gledal kak ljepo tik ispod mojeg nosa ide cesta da je staklo puklo vjerojatno sad ovo nebi pisal ...

.. nego .. ovo me sad zanima jer ja nakon kaj sam išel k doktoru na pregled ( nije mi nic bilo osim kaj su me malo boljela rebra s ljeve strane jer je onaj koji je sedel sa suprotne strane kad se je autobus prehitil doletel na moju curu koja je sedela kraj mene pa je onda ona tresnula po meni a ja sa glavom , rukom i neznam cim sve ne po ljevoj strani autobusa i prozoru ) poslan sam na rengen zbog toga jer sam slabije disal na ljevo plucno krilo .. uglavnom nic strasnoga jer je to sve jako brzo preslo ...

medjutim da nisam imal nekakve opake ozljede nisam trazil od osiguranja peneze jer sam mislil da nic nebum dobil .. bat aj vas vron end aj get fakt up ... jer danas ih je par .. kojima nije bilo nic isto kak i meni .. dobilo 3000 kn od osiguranja zbog nekakvih psihičkih điđa -miđa vjerojatno ... ( da sam bar isel po osiguranje sad bi si kupil novi bicikl ili teleskop ili lcd ili novi komp .. da ne nabrajam ) ....

tak da me sad zanima dal postoji kakav rok u kojem ja mogu trazilit novce od osiguranja .. ak ne .. tj ak jos uvek mogu .. koja je procedura .. kam trebam iti zvati ili kaj vec ?

edit ..
efo i slika

http://zagorje.com/articles/2282/show.aspx

i cini mi se da je to bilo 25.2. ove godine ..

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com

Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 07.07.2006. u 16:30.
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2006., 15:15   #2
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Nije ti kasno. Samo nađi dobrog odvjetnika, i isplatit će ti lovu za pretrpljene duševne boli.
Emissary je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.07.2006., 17:06   #3
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
danas sam saznal da "zastara" sljedi tek nakon 3 godine ... a nic .. vreme je za nove komponente

thnx

moze ljock

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2006., 17:31   #4
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Hm, onda bi moga i ja od još jednog osiguranja tražit pare pošto sam već izmuza od jednog
Emissary je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno