|
![]() |
#1 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
Najbolji driveri
Imam 6600GT od Gainwarda GS primjerak. Prije sam imao Omegice ali koliko vidim njih nisu updatali od fw verzije 6x.xx, ne znam tocno koje. Kada sam nove fw stavio u CSu sam imao 60 fps (sa prijasnim Omegicama sam imao 100). Tada sam stavio NGO drivere koje su mi davale zadovoljavajucih 100fps no javljaju se artefekti, tj. pri pucanju sam dobio nekakve velike crne kvadrate. I sad napokon iscrpljen od svih tih mijenjanja ![]() ![]() LP ![]()
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ja poskidam sa službene stranice i finito...kak radi radi..ak ne radi nogom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
.
|
Najnoviji Xtreme-G drivere....i deri...po meni nema boljih...kvaliteta slike odlična...stabilan framerate...iskrene preporuke : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
oke, a jel netko zna zasto mi sa nekim verzijama drivera ne rade bilo kakvi filmići?kad imam neke od "neispravnih" drivera, pokrenem bilo kakav film (s bilo kojim programom) cpu ode na 100% load i film nikako da počne...a nist "ne mogu" radit, sam da mi task manager otvori traje kojih 10sek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
|
Da nije možda do verzija codeca? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
neznam...koristio prije gordian codec pack, i onda nakon formata ace mega codec pack, ali ista stvar...sa betom 91.xx(nisam siguran koja) sam također imao isti problem, imao sma problema i sa nekim omegama, i sa još nekim verzijama drivera, ne sjećam se kojim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
thx, probat ću te codece kad opet skinem neke drivere s kojima mi ne radi sve... isprobavao sam ja i službene i neslužbene verzije...i bete i finalne verzije...potrajalo je dok sam pronašao one s kojima je sve bilo oke...al ti su mi poprilično stari...84.56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
da evo iam i ja najbolji su mi dosad omege vech nisam imo jedno 4-5-6 mjeseca ![]() : cheers2
![]() |
![]() |
#15 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije ti to codeca, nakon igranja driver se zna 'zablokirati' ... trebaš ga samo resetirati (imaš u rivatuneru opciju za reset drivera) i onda sve radi... tako je bar meni bilo sa nekim verzijama drivera.
![]() |
#19 |
AMD Team
|
do sada sam uvijek bio sa ATI-jem, tako da sam razvoj njihovih drivera pratio, ali o Nvidia ne znam nista. A sutra kupujem 7600GS, pa me zanima koji bi bio najprikladniji FW driver da skinem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
AMD Team
|
Citiraj:
koja verzija je najstabilnija? a koja od klasicnih FW drivera? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
.
|
Citiraj:
A od klasičnih forceware - zadnji službeni...najstabilnij ...kad su službeni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
The Geek Wants Out
|
Imaju li 9.xx Xtreme driveri problema sa prikazom videa na TV-u ?
![]() |
#25 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
The Geek Wants Out
|
Nešto su zaj*** sa cijelom 9.xx serijom drivera jer dosta ljudi ima problema sa krivim aspect ratiom pri gledanju videa na TV-u. Na monitoru je slika u redu ali na TV je ili stisnuta ili izdužena ovisno je li video kodiran u PAL (25) ili NTSC (23.xx) formatu i ništa ne pomaže. Serija 8.xx nije imala tih problema slika je uvijek bila skalirana kako treba. Ima li možda netko da mu je slika na TV-u OK pri gledanju videa a da koristi 9.xx seriju drivera ?
![]() |
#28 |
AMD Team
|
budem hvala. skinuo sam xg 91.31 no prvo cu da instaliram driver koji dodje sa grafom, pa cu da je testiram, pa onda ovaj pa njega da testiram. a gdje se skidaju sluzbeni driveri? jel sa proizvodjaca kartice, ili sa nvidia sajta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
AMD Team
|
skinuo sam i fw 91.33 english, jel to ok? kad odem na nvidia i hocu da skinem zvanicne drivere trazi mi email i kad upisem i kliknem submit, nista se ne desi... ne vidim link za download... pa sam ovo nasoa sa google sa nekog sajta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
.
|
Ne savjetujem ti bas instalaciju tih drivera koje si dobio sa grafom...bolje ti instaliraj najnoviju verziju i nemas brige ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|