|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Evo dva nije potrajalo a meni plavi ekran prije dizanja se pokazao...znaci rijec je o xp..evo srcea sto imam winme pa mogu pisati...izgleda da je krenulo ovako, instalirao sam drivere za via, koje sam skinuo za stranica od maticne, rijec je o šđžrač fastfame maticnoj ploci(ako netko pita zasto sam isao skidati, zbog toga jer me stalno kod dizanja pitao za Via drivere, nek mu pokazem gdje se nalaze ili da ce se on spojiti na net i skinuti sa neta, naravno s neta nije htio nista skidati):confused: i tako ja instalirao drivere, restartao i evo ga pojavi se plavi ekran i napise da probam sa chkdsk /f, probo nista, probo scandisk, scandisk kaze da je u redu, e sad sam probo startati revocery console, tamo sam isto ukucao chkdsk /P i /r, nista...sta mi je ciniti...hvala svima unaprijed. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Zaboravio sam reci da sam probo i safe mode, ali odmah se pojavi plavi ekran... zanima me jeli moguce reinstalacija da sacuvam sve sto sam instalirao(cuo sam da to nece ici na xp) ili ispocetka sve???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
XP ne radi na motokultivatoru. Ne znam zašto ali mislim da je tu problem obzirom da nemam pojma kakav je komp.
![]() |
#4 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
zakaj nisi stavio via 4in1? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
imao sam takav slucaj......rpobao sam svasta jer sam igrom slucaja imao jos jedan disk s instaliranim OSom gore pa sam ipak mogao doci relativno do windowsa ali nista nije pomoglo.... cak i reinstal nije htjelo napraviti....zavrsilo je formatom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Ja bih prije formata probao kod dizanja Windoza stisnuti F8 pa onda prvo u debuging modu pokrenuti, ako ni to neće probaj pokrenuti zadnje "postavke kompa koje su radile" - ovo sam slobodnim prjevodom preveo na HR jer ne znam točno kak ide.. Ne znam meni osobno je FORMAT zadnja opcija ![]()
![]() |
#8 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Normalno prije toga backup, doduše ionako sve bitno držim na drugom HDD-u. Zašto :confused: Zato jerbo mi za format treba cca sat vremena ( pogledam film na DVD-u ), install WIN-a cca 30 min ( hum. serija, drijemež, sex, kaj mi već paše ), nakon toga cca 45 min install drivera isl. i to je to ![]() ![]() Na kraju kad se sve zbroji, clean intall s čistim regystrijem, netreba česti defrag zbog formata, sve radi dobo, a nema živciranja, neprospavanih noći niti sati i sati potrošenih uludo ![]() Doduše već stvarno dugo nisam radio install. Zadnji kad sam nabavio početkom godine novi HDD, ali to samo zato da si sve posložim kako meni paše, a ne zbog krepavanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
I Love AMD and nVida
|
Doduše već stvarno dugo nisam radio install. Zadnji kad sam nabavio početkom godine novi HDD, ali to samo zato da si sve posložim kako meni paše, a ne zbog krepavanja ![]() E dal' se pitaš zašto nisi? .... Recimo u mom slučaju, ja sam bar jedanput kvartalno formatirao HD (bez obzira na probleme) tek tolko da uživam u tek instaliranim Win, ali nekako mi je to sve teže i teže uvijek isto i iz početka, pa sranja s SP1....pa tona programa pa nadogradnja za te programe... BORING ..uvijek isto, ali riješiti neki problem je fora, novi izazov... ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
[/B][/QUOTE] E dal' se pitaš zašto nisi? [/B][/QUOTE] Nije bilo potrebe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
>>zakaj nisi stavio via 4in1? To sam i stavio, na to sam mislio, skinuo via4-1 i jebe, znace kazete format...napisali ste f8, a sto onda safe mode, ne sljaka isto sere...hvala decki odoh formatirati i instalirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
>>probaj pokrenuti zadnje "postavke kompa koje su radile" Kako??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
a jeste telci - reko da mu nece nista pomoci.dakle nece nece ni last know good configuration ili kako se to vec zove ni debug mod ni nista.... format...... zapravo LKGC ce mu zamuljati oci ali ce mu samo hard drkati pol sata (iliti dok nepopizdi i nerestarta) ali nece napraviti nista dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
kretene sam, ali naucit cu ja
Hvala rus-u i ostalima, nov sa xp pa ga nisam skuzio, stisnuo sam f8, i odabarao "postavke kompa koje su radile" (na hrv.), i to je to, zjebani su mi bili samo driveri od graficke, hvala svima jos jednom, na greskama se uci, hvala i hvala, jos jednom hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Re: kretene sam, ali naucit cu ja
Citiraj:
ocigledno si jos nesto prckao a posto jesi to se i napise..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
>>cekaj malo, kakvi driveri od graficke???ti si rekao da je problem nastao nakon VIAinih drivera...... ocigledno si jos nesto prckao a posto jesi to se i napise..... NIsam nista prckao, kazem da sam instalirao VIA4_1, i kad sam resetirao nisu se digli, pitao me je da li hocu safe mode ili normalno i jos jedna postavka, sve sam probo i nije radio, onda sam skuzio da stisnem F8, i onda sam odabrao "postavke kompa koje su radile" i to je to, kad su se digli xp nije bilo boje tj 16 boja tako nesto, otisao sam pogledati drivere od graficke i vidio da je nema, bacio cd instalirao i radilo, e sad zasto su bili zbrisani driveri od graficke ne bi znao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
I Love AMD and nVida
|
![]() Citiraj:
:clap: :clap: :clap:
![]() |
|
|