|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Tired of 9x.xx?
Evo,naisao sam na ODLICNE (za sad) drivere,85.96 moddani prvenstveno za home use,ali su se pokazali predobri... Nema niti jedan zabiljezen problem,naspram 91.xx drivera koji su po meni uzasni,od kvalitete DVD filmova (uzasna zauzeca procesora),problemi s scaling-om,problemi s OC-om,u igrama svako malo iz grma iskoci koja losa textura itd ![]() Rijesenje mojih muka su ovi driveri,COD2,Oblivion itd...sve sto sam probao,osim stabilnijeg framerate (PUNO) i kvalitetnije slike (ugodnije oku,puno) tu je i performance boost od 5+ FPS-a!Najvise u Oblivionu,cak 9 ![]() Overclock je porasao na stabilnih 640/1800 (prije 633/1770) Neznam sta da vise kazem,ja sam stvarno spasen ![]() probajte! evo malo diskusije o driverima => http://www.tweaksrus.com/forums/inde...opic=6126&st=0 Download => http://www.tweaksrus.com/index.php?o...701&Itemid=41/ Idem probati 3DMark 06 ...
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Hvala, probat cu... ![]() Meni ovi 91.31 daju 4-bitnu boju na 5700LE, ono slika je za zrigat se... ![]() Mislio sam stavit 84.20, ali cu skinut ove... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
skidam pa da vidim ![]() inace ovi 91.xx koje sada imam su imho za********************c... samo sam cekao neke nove od xtreme g ![]()
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
PSU: FSP Epsilon 700W CPU: AMD Opteron 170 X2 Dual Core 2MB L2 Cache @ 2.6Ghz MOTHERBOARD: DFI LanParty NF4 SLI-DR EXPERT CHIPSET DRIVER: nVidia nForce 9.16 RAM: 2 x 1024 MB Corsair XMS PC 4000 DDR 500 MHz GRAPHICS CARD: BFG 7900 GTX OC 512MB PCI Express with Arctic Cooler @ (670/1640) - Returning to BFG (Faulty) GRAPHICS DRIVER: XTreme-G 85.96 SOUND CARD: Creative Soundblaster X-FI Fatal1ty FPS 64MB AUDIO DRIVER: Beta Driver 2.09.0001 STORAGE: 2X Western Digital Raptor 36.7GB 10,000RPM SATA 8MB (RAID), 1X Western Digital SATA 110GB 7,200RPM, 1X Hewlett Packard External USB Drive 160GB DRIVES: 1X NEC DVD RW TEMPS: CPU (Watercooled) 29 C - GPU 46 C : finger : : Machineg : Drone : ![]() |
|
![]() |
#7 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
evo ja ih imam oko tjedan i pol i nikakvih problema s njima, čak mi je i tv-out proradio. normalno, već dugo koristim samo XG moddane drajvere ili njihov Tweakerizer. igre idu glatko (puuuno bolje nego sa 91.xx smećem), a i filmovi su kvalitetni |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Istestirao sam 3DMark06 i dobio 3391 stock grafa,sto je za 70 bodova vise od 91.xx ... Ja za sad zadovoljan,prezadovoljan! I palo mi je zauzece procesora prilikom gledanja DVD filma!I jos nesto,sada mogu gledat DVD film i DVB T programe u isto vrijeme,prije nisam mogao...
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
evo i ja sam instalirao te drivere, idem malo cod igrat pa javim dojmove |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ma više sam se izmorio od isprobavanja, svaki drugi dan probam... XTreme-G 84.37.v2 i 82.12 forceware winxp international su jedini driveri s kojima nikad nisam imao problema a sve fino radi. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
24 fps ti je dosta za ugodno igranje, tko god kaže da treba više - sere. Ispod toga nebi smjelo padat.
![]() |
![]() |
#17 | |
Laughing Man
|
Daj Crash, nemoj me nasmijavat. Šta ti igre trzaju ispod 40 fps-a? LOL
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
To je monitor a ne televizor....kakvih crnih 24 fps-a za ugodno igranje: suicide |
|
![]() |
![]() |
#20 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
To si trebao odmah napisati-onda bi skužio o čemu se radi pa se ne bi zezao sa odgovaranjem nekom tko razmišlja na takav način... |
|
![]() |
![]() |
#22 | |
Laughing Man
|
A na kakav to način ja razmišljam? Jedino ako pričaš o kvazi gamerima kojima starci kupuju grafičke, pa igra nije igriva ako se ne vrti na 100 fps-a. Ljudsko oko ne vidi trzanje slike na 24 fps-a i točka. Može to bit prikazivano na kino platnu, lcd-u, plazmi, crt monitoru ili staroj crno-bijeloj dugmetari, 24 fps-a je najmanji broj sličica u sekundi za prikazivanje slike koji oku treba da ne vidi trzaje u reprodukciji slike. Neznam o čemu se još oko toga može razmišljat pa bi molio da me prosvijetliš.
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ok ljudi znam da nije sad tema broj fps-a al pošto sam imal 91.30,84.21 i sad 95.86. kolko sam videl broj fps-a je po meni isti al opet ovisi od grafe do grafe.. ok fala na odgovorima..bolje da se držim teme |
![]() |
![]() |
#26 | |
Laughing Man
|
Ma bez bar 100fps-a nemoj ni pokrenut igru, samo oči kvariš. LOL koja hrpa gluposti. Mogu shvatit da ima ljudi koji čuju bolje od drugih, ali izgleda da na forumu imamo supermane koji i vide bolje od drugih, pa im sve ispod 70 fps-a trza. Medicinska činjenica stoji da ljudsko oko treba 24 fps-a da mu se stvori iluzija pokretne slike na BILO KOJEM MEDIJU (filmsko platno, tv, monitor). NE POSTOJE ljudi koji su u stanju vidjet "trzanje" slike na 24 fps-a. Od mene EOD jer se ovo pretvara u besmisleno ponavljanje MEDICINSKIH činjenica ljudima koji to očigledno nisu u stanju shvatit.
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ma ne radi se tu o trzanju slike na 24fps-a, Pomo je u pravu tehnički gledano ali igrica koja ide sa 24 u odnosu na 40/50/60... je manje okretnija, sporije se krećeš, reakcija je zakašnjela. Igrao sam doom3 sa 9200-128/128 na 800x600 sa gigom rama i nema trzanja, ide igrica fino no samo kretanje i reakcije su bile mnogo sporije nego sada sa kartom iz siga. 24fps-a neće trzat ali spram već nekih 40-tak si kao blago usporen. |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Nemoj se ljutit, ali samo mali prijateljski savjet: nemoj se bahatit i omalovazavat tudja misljenja (u ovom slucaju ispravna) ako nisi upucen u neke stvari... Daj molim te reci odakle ti te "medicinske cinjenice"? Pohadjas tecajeve iz neurofiziologije? Pa ljudi ti tu navode cinjenice u koje su se uvjerili vlastitim "ocima"... Treba bit Superman? Ne bih bas reko... Uostalom evo ti jedan zdravoseljacki link: http://www.100fps.com/how_many_frame...humans_see.htm I jos jednom, NHF...
![]() |
#29 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
onda ti slobodno igraj igre na 24fps, ja ču i dalje na nekih 70-80 daj pls probaj igrat CoD na netu sa 25fps-a, pa nečeš nikoga pogodit, jer ti sve ide usporeno, reakcije su zakašnjele kao sto se stublina rekao |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Ovak ispada ko da nikad u životu nisi igrao ni jednu igru. |
|
![]() |
|