|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nf2 Ultra
Eto ti ga na...NF2 nije ni zaživjela kako treba-a već najavljuju Ultra verziju/4ooFSB/ Nešto me to mrvičak podsjeća na 133-133A 266-266A 333-razne CE,CD revizije chipset-a... 400-400A... http://www.xbitlabs.com/news/chipset...407110031.html Dok to sve izdaju novo već bu DDRII ušel u serijsku proizvodnju ![]() ![]() ![]() Pa ajmo opet ispočetka... E jebiga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne shvaćam, koji dio te ćudi :confused: Kaj sad su izdali nf2 i to je to....za 2003 gotovo, dosta, prekinimo razvoj, da nebi - nedo Bog - se obogatili na našim proizvodima ![]() Tjah, pa svako toliko izlaze novi chipseti za sve platforme ( Intel , AMD ) novi procovi, nove grafulje .... itd. Pa normalno da su izdali i ovo. Za par mjeseci će izdati nf3 po svoj prilici. Najkasnije na jesen. Ako nekoga ovakove stvari smetaju - kupite konzolu, pa će vam novi HW dolaziti svakih 5 godina ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne shvaćam, koji dio te ćudi :confused: Kaj sad su izdali nf2 i to je to....za 2003 gotovo, dosta, prekinimo razvoj, da nebi - nedo Bog - se obogatili na našim proizvodima ![]() Tjah, pa svako toliko izlaze novi chipseti za sve platforme ( Intel , AMD ) novi procovi, nove grafulje .... itd. Pa normalno da su izdali i ovo. Za par mjeseci će izdati nf3 po svoj prilici. Najkasnije na jesen. Ako nekoga ovakove stvari smetaju - kupite konzolu, pa će vam novi HW dolaziti svakih 5 godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
ponovi mu još jednom možda nije dobro čuo :burn:
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ništa mene to ne čudi-ali me ljuti... Baš sam neki dan razgovarao sa frendom,fakat od npr.133 chipset-a ide izdavanje novih MBO/i revizija chipseta/ sve brže i brže. Dakle ne radi se tu o NForce,da se nebi neki odmah vrijeđali ![]() Jebiga-došli smo do toga da ti nova konfa nije "nova" svakih tri mjeseca...pa onda i proizvođači periferija hoće biti u trendu,izdaju se nove stvari sa sumnjivom kompatibilnošću prema ranijim verzijama hardwarea/softwarea,i kaj ti ja znam kaj sve ne... Istina-bog,konkurencija radi svoje,hardware JE sve jeftiniji,ali kad sve staviš na kup...opet te nova konfa dođe dosta... Nova ploča=nova memorija=novi proc,pa grafička,itd... Poanta svega ovoga je da nam lova uložena u novi hardware sve brže i brže gubi vrijednost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Poanta svega ovoga je da nam lova uložena u novi hardware sve brže i brže gubi vrijednost... [/B][/QUOTE] Ovisno što za tebe znači taj hardware, ako te raduje imati nForce2, tada taj uloženi novac nikad neće izgubiti na vrijednosti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|