|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
TELE2
evo sad gledam cijene razgovora i ne mogu vjerovati kako je tele2 jeftin skoro 50% jeftiniji od vip-a i t-mobile-a, sad zanima me dal netko koristi onu mukte uslugu ili pretplatu šta li je više, imaš na raspolaganju 48 kn koje moraš potrošit, no što se dogodi ako potrošiš više ili manje od tih 48kn se prenosi u drugi mjesec ili ih vjetar odnese, dal je isto ko i kod t-mobajla da ako imaš npr. tarifu 60 plaćaš 60kn mjesečno koje koristiš a onda nepotrošen novac prebacuješ u slj. mjesec ili nekako drugačije kakva iskustva imate s tele2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Djembe playa
|
Ne prenosiš ništa u slijedeći mjesec. Pa nije valjda da ne potrošiš 48 kuna mjesečno? Imam Tele2 i super zadovoljan sam s njima. Ako imaš curu ili nekog s kim puno melješ isplati se ova mukte tarifa i to dosta. Meni se zbog nje račun za fiksni fon smanjio za 100 kn. Što se tiće signala jedino u Zagrebu ima malih problema ali ništa strašno. Isplati se strpiti par sekundi da dobiješ signal, i to svake prijestupne, u zamjenu za duplo jeftinije cijene od lihvarskih dupolista. Uzmi Tele2 i nećeš pogriješiti, živjela revolucija! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
A možda da pogledaš onu naračastu rajčicu(il ti Tomato)? Ona ti ide prek Vip-(njihov MVNO (mobile virtual network operatora)i njihov signal tak da je sve pokriveno, nemaš beda za signal) Poruka 0.29kn, razgovori 0.99kn(sve vrste!), nema nikakvih prepalata niti ugovora, vrlo jednostavno i po meni čist OK! Sam pazi kod njih ti nema onih gluposti WAP, MMS,ROAMING etc. ali to nije neka mana pogotvo ak trebaš sam razgovarat i slat poruke što 95% nacije samo i koristi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ja sam na tele2 i onaj početni bon sam imal 5 mjeseci koš je olakotna okolnost kaj je dosta mojeg društva prešlo na tele2 tak da..... tele roksss....
![]() |
#6 |
Registered User
|
imam tele2, tarifu 0, i jako sam zadovoljan, još imam vip zbog starog broja samo ... kad će se omogućit prebac broja, prvo su rekli do kraj prošle godine, pa do ljeta, sad do kraja ljeta .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
a kaj , taj tomato , ak to uzmem , a mob mi je kodiran na VIP recimo , nece prihvatit tu karticu jel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
hoce , pa to je ista mreza , samo je tomato budget vip . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
R.I.P Mitzek
|
al sa tomato paradajzom mozes samo razgovarat i slat sms dakle nikakve mms dinde a o wapu da ne pricamo....... samo napomena da znas kad vec pitas......jeftin je doduse.... ja i cura imamo teletinu (pretplata uz minimalnu mjesecnu potrosnju od 85kn) veoma je isplativo jer kad ti dode racun sa 4 strane ispisa prvo te stegne oko srca al kad vidis cifru od 200kn odma te sreca obuzme i shvatis da vise nisi rob telekomunikacijskim uslugama!svaka topla preporuka ide teletini pozz: nuts :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Djembe playa
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ma treba vidit kako će sad ljudi reagirati na Tomato, evo tu se već vode žustre rasprave ![]() http://www.forum.hr/showthread.php?t=150584&page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Evo svježih informacija u svezi TELETA2 http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=73260 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|