|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
internet caffe CASE
Ovo je modirano kučište ![]() Dakle custom made, dao sam radit po mjeri za 3 kompa ovo. http://www.geocities.com/myki_pret/DSC08022.JPG http://www.geocities.com/myki_pret/DSC08021.JPG Protok zraka vuku 6 čiftekovih 120mm fanova od desna na lijevo i tihi su stvarno. Kompove palim na skraćenice na tipkovnici ili preko mreže. Tipkovnice su microsoftove bežične kao što vidite. W-lan kartice su canyon (150kn) zakon su!! A prestigio monitori su se pokazali isto dobri, 8ms (iako mi to ništ n eznači). Htio sam vam stavit još jednu sliku ali geocities me nešto zeza, stavit ću sutra jednu iz daleka da vidite. Kompovi su unutra: abit ic7max3, p4 Prescott@3700mhz, 2x512 d43@ 500mhz, Segate 160gb, 9800xt Intel i850MD, wilamette 1.6, 4x128 Rdram Samsung800, Segate 80gb, gf4mx440 Abit ic7 THII, 4x 128 Rdram@1000mhz, Wilametete@2000, GF4ti4800se, Segate 160gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ajde jos par slikica, al ovo stvarno dobro(bar meni) zgleda. U svakom slucaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Slike ti se ne otvaraju, javlja "The GeoCities web site you were trying to view has temporarily exceeded its data transfer limit. Please try again later.". Stavi na www.imageshack.us ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Meni se i dalje normalno otvara EDIT: E sad ni meni vise nece |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo pogledao sam, sto reci nego ZAKON ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Meni je site unavailible |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rambus 3xtr1m
|
Ma to je stari geocities site i njega koristim umjesto imageshacka evo budem sad slike prebacio tamo. Pomješao sam ploče, ono je th7 ups... Da u Umagu je. A ventovi nisu po mjeri jer sam ih htio ušarafiti u drvo tako da je moralo sa strane ostati malo drveta. Bežična mreža, iako bi žičanom bilo lakše. Nikad prije nisam radio sa bežičnom na stolnim kompjuterima a 150kn mi se nije činilo puno. AP sam tako i tako morao postavit jer je internet caffe povezan sa recepcijom u apart naselju, a moram i ja imat internet u sobi ![]() Monitore sam kupovao isto po mjeri, tražio sam posebno monitor koji ću moć išarafit iz postolja ili već ima na sebi stalak da ga postavim na zid. Našao sam prestigia kojemu mogu maknut stalak i ušarafit ga u pult, ali to nisam napravio. Možda kad sezona bude gotova http://img240.imageshack.us/img240/7522/dsc080211ze.jpg http://img240.imageshack.us/img240/7781/dsc080229bb.jpg http://img133.imageshack.us/img133/5593/dsc080230dc.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
OT: A jel imamo kakvu rundu ak se slučajno zateknemo u Umagu? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Prescott na 3.7 i 9800XT -recept za ugodno i glatko surfanje ![]() inače, odličan posao : goood :
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jos ti samo fali neka zaštitna mrežica na otvoru za ventove prema vani, po mogućnosti da zaustavi prašinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rambus 3xtr1m
|
Imate besplatno skidanje drajvera sa "guru3d" u trajanju od 15 min ![]() Mrežicu ću postepeno trebat stavit također. Ali planiram i staviti neke neonkice okolo staklenih otvora da potpuni dojam. A grafulje moraju bit jače da kad se skupi ekipa da možemo bacit UT ili starcraft ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Inače izgleda odlično,svaka ti čast ![]() Posebno mi se sviđa kako si riješio hlađenje, sigurno radi dobar propuh.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hehe mislim da ti UT i Starcraft lijepo idu i na 1.6ghz northwoodu i nekoj titanium grafulji ako ne mislis na smece ut2kx ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Mogu ti ja posudit da instaliraš Pandora Tommorow i još nešto sutra ako se nađemo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|