|
![]() |
#1 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Htio bih si kupiti napajanje 500-600 kn minimalno 400W, al bi htio da se vent na napajanju ugasi dok je u windowsu i nista ne radi, dakle idle i da se upali u loadu. Bio sam gledao u ljinksa, ali dosta su sturo opisana napajanja. Hocu rec neznam dali kada pise automatski regulator brzine, dal je to samo smanjivanje okretaja venta i pojacavanje po potrebi ili se gasi pa pali? ajd fala:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovo tI je uvijek tiho! ![]() Seasonic napajanja su jako tiha,al se ne gasi vent : nono : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Moj Enermax ima automatsku regulaciju brzine vrtnje ventilatora,ali se oni nikada ne gase, pa čak i kad je komp ugašen ![]() Osim toga...Ventilatori se skoro pa i ne čuju, čuješ ih jedino kad primakneš uho blizu napajanju i to kad se ni jedni drugi ventilatori ne okreću. Seasonic je također tih ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
šlap
|
@ baterija he malo vise nego sto imam i voljan izdvojiti, a ne ostavlja mi mjesta kada budem nadogradivao, jerbo mi je sada po onom kalkulatoru potrebno oko 410W, ili tu negdje nesjecam se vise od kada sam to racunao. evo da napisem i konfiću: amd 64 3000+ sckt754 2 sata diska 250gb raid 1 dvdrw nec 4 venta vga 9800 pro dvb-t tuner i zvucna CL |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
šlap
|
ma znam, ali htio bih da mi napajanje bude dobro danas sutra kada kupim nesto jace, grafu, jaci noviji proc, itd. A osim toga ako je napajanje jace nego sto konfa vuce sta se nece onda manje grijati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
|
Ako hoćeš neko napajanje za neke jače stvarčice,gledaj da ima barem 26A na +12V railu jer toliko ti treba za neku današnju high-end karticu,a za SLI barem 35A. Takvo napajanje bi ti moglo goniti i neku buduću konfu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni konfu iz siga već par mjeseci 'vuče' Coolermaster Realpower 450W. Inače napajanje je vrhunsko iako malo skuplje (~680Kn Links) ali radi već skoro 2g bez prestanka. Ima duple 12V railove, stabilne napone i automatsku regulaciju vrtnje iako ne pamtim kad je zadnji put zavrtilo vent do granice čujnosti. Uz stackera to mi je daleko najbolja investicija u komp...
![]() |
#9 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
meni konfu iz siga, + jos 2 optike vuce ovaj fortron bez problema, naponi su savrseno stabilni....a napajanje se uopce ne cuje, tako da mislim da je bezveze kupovat fanless napajanje, samo potrosis $$$....kupi seasonic i bit ces zadovoljan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Taj fortron je GRO jaci od seasonica 380w. Samo da se zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
šlap
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium moderator
|
Kažemo ti...takvo što nećeš naći,uvijek se ventilatori vrte
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Ma ima toga ali je puno skuplje nego što on misli izdvojiti za napajanje. Znam da je bilo onih Antec-a koji su radili pasivno, ali kad bi prešli neku temperaturu onda bi se uključili ventilatori. Edit: Evo našao sam link: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=24500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium moderator
|
Na to ne treba ni gledati praktički...cijena mu je sigurno omg ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Seasonic ti ima temp reguliran vent i vjeruj meni da ga neces cuti nema sanse dok nestavis uho na napajanje. tako da preporuke za seasonic, jedino je bad sto ima mrvicu kratke kablove ![]() inace pogledaj si malo review seasonica pa ces vidjeti odusevljenja ljudi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|