|
![]() |
#1 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
12cm vent
zanima me ako mi netko moze posuditi na dan dva 12cm vent...naime htio bih isprobati ga u svom kucistu ali mi je malo problem dati 120 kn da saznam da ga nemrem lako staviti ili da buci vise nego 8cm vent i sl... pa ako ima koja dobra dusa iz zg-a da mi pomogne platim pice (kava,piva...) pa mi javite ili tu na forum ili na mtech@net.hr ..fala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
imam ja, nece ti smetat sto ide na 220V i proizvodi pun k CFM-a (previse) i relativno mnogo buke? ![]() ![]() ![]() a, da, zaboravih da zato isprobavas dimenzije...ovaj je 120mm, a debel ti je oko 37mm. imam cetiri komada (i naravno da ih ne koristim osim po ljeti za hladjenje jaja ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..
|
treba mi da vidim kak stoji ali moram i probati koliko buci...hvala na ponudi ali cu je ipak morati odbiti i nadati se da neko ima za posuditi istosmjernu varijantu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
kad normalnu 12-icu stavis na 5V, ako nece na 7 nece se fakat nist cuti uz dovoljan protok zraka...ali ne vjerujem da ces naci nekog tko ima takav vent, a jos ko ce ga I POSUDITI, uff... ![]()
![]() |
#5 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Vjerojatno su bile vibracije u pitanju. Ja bi ti posudio ali je jedini onaj iz Enermaxa a on mislim nije 12 cm. Kako je ovaj nečujan tako bi i njihom 12 cm model bio isto takav. On se nikada ne trena vrtiti na 12V. Slobodno ga stavi na 5 i činiti će čuda.
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: 12cm vent
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
..
|
Citiraj:
a enermax ima 92mm vent..barem ovaj 350w model moj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Imam ti ja 12cm vent pa ak ti treba posudim t ga na dan-dva. javi ovdije ili na PM. P.S:: to cinim samo zato sto si uzeo one 2 epoxice od mene ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|