|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Zalman MFC1 - LEDice ne svijetle
Dakle, imam Zalman MFC1 (5.25" front panel) i 4 venta koji imaju dvije žice (dakle, 12V i ground). Treće žice nema na ventovima. E, sad bi ja da mi LEDIce svijetle, a to je moguće samo ako je i treća žica spojena. Meni je palo na pamet simulirati tu treću žicu tako da ju na nešto priljučim, ali ne znam na što. Kakav je taj RPM signal, koje voltaže i kako ga simulirati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Dakle, nitko ne zna kakav je signal na trećoj žici? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Gle, znam da služi za pokazivanje brzine vrtnje, a da želim eksperimentirati, već bi ga spojio na neku žicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Ne kužim, RPM signal da spojim na 12 V? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
nesjecam se sta sam tocno radio ali znam da sam malo rezao zice i spajao na neki drugi konektor. ako uhvatim vremena otvorit cu komp i pogledat to!pa ti javim. ima neka caka! samo sto ja takve stvari ne pamtim vec logicki zakljucujem. dobijes odgovor za par dana samo da mi prodju ova 2 ispita sto imam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Idem isprobati. edit : Isprobao, radi! Da li mogu spojiti RPM signalnu žicu sva 4 fana na jedan header? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
mozes to ti i kazem spojis sve kratko na jednu i onda spoji na treci pin na konektoru i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Danke! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Isuse Bože Sky n00bu jedan ti želis da ti PC SVIJETLI ? Sad cu doc tamo i odgrist ti te ledice ![]() Aj jos samo reci da i DALJE imas onu neonku u kucistu? Trek i Ja te banamo iz FKTa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
Yap, sad jedino razmišljam kako prebaciti napajanje ...šteta što nema XEye od 530W... Eh, nisam ti rekao, sad imam 2 plave i 2 UV neonke! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|