|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji od ova tri monitora?
Slažem neku jeftiniju konfiguraciju pa mi treba i neki monitor koji neće povisiti cjenu! Tip kojem slažem rekao je da mu je dovoljan 17'' crt pa se dvoumim između ova tri: LG 17" T710BH Samsung 17'' SM793DF DynaFlat Samsung 17'' SM795DF DynaFlat Molim one koji imaju iskustva s ovim monitorima ili znaju koji je najbolji da mi ga preporuče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta baš nitko nema ništa za reći? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
moj brat ima 795DF, a ja sam prije toga imal 755DFX( koji je delal na 100hz ![]()
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Definitivno LG 17" T710BH ! Isprobao sam ga i evo šta o njemu mogu reći, savršena geometrija (koju doduše treba podesit jer sam monitor dolazi sa ubi-bože tvorničkim postavkama no lako se podesi) , iznenađujuće dobre i žive boje te oštrina. Sve u svemu što se prikaza tiče - savršen za te pare. Sam izbornik sa funkcijama je vrlo pregledan i jednostavan, ima ama baš sve moguće funkcije što bi mogle zatrebat. Nije robusan, plastika je sumljive izrade, postolje je nekako premekano i preklimavo. Ne sviđa mi se što kabl za vga ide direktno iz njega pa u slučaju kakvog oštećenja samog kabla cjeli monitor mora u servis. Općenito, ako ga se misli stavit na stol i zaboravit na njega tj. ne prenosit ga često za te pare ja neznam niti sam vidio crt monitor koji ima kvalitetniju sliku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|