|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Cijena EMU-a u Ve-Milu...
Pozdrav svima, Igrom slucaja i generacijskim tranzicijama na drugu plocu, ostao sam bez vecine integriranih pizdarija koje danas uzimamo zdravo za gotovo. Izmedju ostalog, tu je i zvuk. Kako se ionako meracim na neku bolju zvucnu vec duze vrijeme (nikakav 5.1 ili nedajboze vise me ne interesira), bas sam malo prosvrljao ponudom Provoxa i svidjela mi se EMU 0404 kartica te sam prakticki bio na rubu da je kupim (ESI Julia@ sam skartirao iz nekih drugih razloga a M-AUDIO Audiophile 2496 mi se cini siromasnijim od EMU-a). No, sasvim bezveze sam nabasao na dio sa zvucnim karticama u Ve-Milu i gledam i ne vjerujem, EMU 0404 jeftiniji skoro 350kn od Provoxa. Ok, sad, nagadjam, moguce da je ovo u VeMilu neki mulj ala bulk kartica ispala iz kamiona ili je u Provoxu garancija veca, ali ipak, cudi me toliko velika razlika u cijeni. Je li netko imao prilike poslovati po pitanju EMU zvucnih kartica s jednima odnosno drugima?
![]() |
![]() |
#2 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Koliko sam skuzio,EMU-a u VeMilu nije bilo do nedavno,frend je tamo uzeo TerraTec Phase 22 koja uredno radi.Mislim da nemozes fulati jer garancija je 2g i vjerojatnost da prodaju skart je vrlo mala,vjerojatno imaju bolju stelu za nabavu.Otidji pa pogledaj o cemu je rijec...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|