Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.06.2006., 13:43   #1
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Cijena EMU-a u Ve-Milu...

Pozdrav svima,

Igrom slucaja i generacijskim tranzicijama na drugu plocu, ostao sam bez vecine integriranih pizdarija koje danas uzimamo zdravo za gotovo. Izmedju ostalog, tu je i zvuk. Kako se ionako meracim na neku bolju zvucnu vec duze vrijeme (nikakav 5.1 ili nedajboze vise me ne interesira), bas sam malo prosvrljao ponudom Provoxa i svidjela mi se EMU 0404 kartica te sam prakticki bio na rubu da je kupim (ESI Julia@ sam skartirao iz nekih drugih razloga a M-AUDIO Audiophile 2496 mi se cini siromasnijim od EMU-a). No, sasvim bezveze sam nabasao na dio sa zvucnim karticama u Ve-Milu i gledam i ne vjerujem, EMU 0404 jeftiniji skoro 350kn od Provoxa.

Ok, sad, nagadjam, moguce da je ovo u VeMilu neki mulj ala bulk kartica ispala iz kamiona ili je u Provoxu garancija veca, ali ipak, cudi me toliko velika razlika u cijeni. Je li netko imao prilike poslovati po pitanju EMU zvucnih kartica s jednima odnosno drugima?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2006., 10:07   #2
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Koliko sam skuzio,EMU-a u VeMilu nije bilo do nedavno,frend je tamo uzeo TerraTec Phase 22 koja uredno radi.Mislim da nemozes fulati jer garancija je 2g i vjerojatnost da prodaju skart je vrlo mala,vjerojatno imaju bolju stelu za nabavu.Otidji pa pogledaj o cemu je rijec...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno