|
![]() |
#1 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Kopiranje, prebacivanje
1. Imam par filmova koji su osteceni na kraju filma, pa kad ih probam prebacit na hard, javlja mi cyclic redundancy check pa ih neprebaci. Kako prebacit film i s greskama na hard? 2. Imam puno filmova od kojih 80-120mb, pa me zanima kako bi ih mogao prebacit na dvd format, da se gledaju na dvd playeru svi na jednom dvd-r mediju? 3. Imam film u DAT formatu. S cime ga prebacit u Avi format? probao sam sa VirtualDubom, al na kraju film ispadne oko 4gb sa 120mb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
1. IsoBuster, odličan program prebacit ćeš filmove sigurno. 2. i 3. ne znam
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
1. neznam, meni kad je na staroj Toshibi tak pisalo, ona je bila kriva. 2.Nero vision 3 (ili noviji, samo pazi, to je shareware). Napraviš si i menije... 3. Virtual Dub si vjerojatno stavio da bude nekomprimirana datoteka, zato ti je tak velik fajl. Promjeni codec ili kaj već, ima tu dosta ekipe koja zna kako pomoći. Nažalost ja znam samo ovako šturo ![]() A moš i probat sa AutoGK-om, nisam siguran dal on to može (barem da ide u divx), ali probaj : stoopid
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za oštećenja probaj Bad CD Repair - oštećena mjesta može preskočit ili prepisat nulama pa na taj način možda uspiješ pokrenut nekako film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ako je igra u pitanju ??
![]() |
#6 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Advanced X Video Converter ' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
3. Ako se dobro sjećam, DAT je format za VCD. Mislim da bi i sa nekim programom iz Nero paketa to mogao prebaciti u drugi format.
![]() |
#8 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Skinuo ga i krenio prebacivat film u AVI, kad me na 1% samo izbaci iz programa. Ne napise da je neki error il nesto samo izbaci. I tako uvijek,ma stagod probao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
te error-ne nakon minute. Dal je do programa ili tvoje fajle ili lose podesenog samog pretvaranja (opcije) Ako je moguche probaj na drugoj masini, da se postedis previse posla trazeci sto u postojecem setup-u ometa rad. Nakon toga, ako ti je vazan taj program, odnosno DAT pretvaranje, moraces malo postimavati. Imas li mozda vise od jednog OS-a na masini? Ako imas i W2K, probaj u njemu za pocetak. Mozda se netko sjeti i nekog drugog programa, ja sam s ovim par puta prebacivao DAT i sve je radilo bez problema (W2K) Probaj i >>> ovo <<< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa možeš u VirtualDubModu, samo očito nešto krivo radiš. |
![]() |
![]() |
|