|
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
ne sjecam se cijene ali jeftino i dobro,kupovao preko interneta ![]() prvi put za london sam isao british airway's-om i nikav vise ![]() EDIT: Polet mora biti u zagrebu?Samo provjeri koje kompanije slijecu u zagreb i od kuda
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
german wings su katastrofa. losa usluga po skoro istoj cijeni koju ima croatia airlines... uzas inace, neznam kak neznate. pa bilo je po svim novinama i televizijama i jos uvijek je neznam kolko jumbo plakata sve po svuda WIZZAIR - 40€ povratna |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja sam za svedsku od ryanair-a kupio mjesec dana prije...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
AMD mobile
Datum registracije: Apr 2004
|
Vidio sam da se Wizzairu plaća kreditnom ili debitnom karticom preko neta. Jel to netko radio? koliko je to sigurno? Kakva je to debitna kartica, ja imam samo onu za dizat lovu sa bankomata. Wizzair pravilnik |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
!!!
![]() |
#14 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ovo kaj je za nista novaca je caka. Opale kasnije taxe raznorazen i dodje ti na isto ![]() Jedino da se uvede vise tih charter letova.... Citiraj:
Koje nabijanje postova. Glava boli : axeman : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
To je i smisao Low-cost avio prijevoznika.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
AMD mobile
Datum registracije: Apr 2004
|
Nasao sam karte u wizzair-u, idem preko Budimpešte za 1200kn (povratna). s tim da je od toga 20eur agenciji jer nemam kreditnu karticu pa sam morao preko njih uzimat. Nego, jel zna možda netko jel gnjave na immigrant office-u? čuo sam da te oni mogu vratit nazad, odnosno ne pustit u zemlju. Ne izgledam kao terorist ali ne bih baš volio da me vrate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
nemam iskustva s tim nego pazi ovo ako na ryanairu sad kupis kartu za 5. mjesec iduce godine trst-london te povratna ispadne ukupno nekih 5€. definitivno dobro ulozenih 40 KUNA. kupis pa ak odes okej, ak ne, nisi bogzna kolko zgubio. ![]() i u svakom slucaju imas dovoljno vremena za nagovorit ekipu/curu/mamu/tatu/svecenika/predsjednika/moderatora (LOL) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
ma nemoj zato sam ja 30 dana unaprijed platio 40€ venecija - bruxeless na ryan airu vec mjesec dana unaprijed nema povratne karte skuplje od 70€, nemoj izmisljat i bunit ljude |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|