|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
COD2 big problem
imam jedan problem. kad igram na serveru COD2 svaku minutu mi zabrejka na 1s. imam clockanu grafu.probao sam spustit.opet bude isto.probao sam stavit na dx7.opet isto.proc spustit.opet isto.stavio sam na 1280x1024 dx7.onda brejak ko ludo. svaki 5 sec.možda je veza?PLEASE HELP!: stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
koju vezu imash
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Daj probaj staviti na 1280X960 sa DX9 sve medium, ako kaka onda na DX7. Možda reinstalacija DX9?
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
mogla bi biti reinst dx-a jer je i mnei tak bilo samo na puno manjim detaljima ![]()
![]() |
#6 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ako ti brejka svako malo... moguce da te ***************e HDD. Ako stalno nesto cita/pise (tj ako stalno cujes da radi hdd) onda ti je do njega. Defragmentiraj ga pa vidi hoce li pomoci.
![]() |
#7 |
Zimi je zima, a ljeti je.
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni se isto svaku 1 minutu zbrejka kada igram na serveru. : stoopid Primjetio sam da je to pocelo kada sam stavio PCE mod jer prije mi se to nije događalo. Mislim da to nije do harda ili grafike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
hard nije kao ni virus.ponovo sam instalirao dx9 i sad je bolje ali ću još probat kad bude puno ljudi na serveru |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|