|
![]() |
#1 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Dobar autoradio?
Pozdrav ljudi Ispraznio nam se akumulator i došao je tzv. "majstor"...Dva puta je krivo spojio kleme, spalio je 4 osigurača uključujući i radio ![]() Pošto se popravak istog ne isplati, treba nam neki koji može svirati cd-e (ako može mp3-ce, još bolje) i da je relativno povoljan. Auto je Fiat Brava, ako vam to što pomaže. Zahvaljujem.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mogu ti ja sredit pioneer DEH-P55BT ima ti blue Bluetooth izmijenjivu boju displeja (desetak boja) Mp3.... Mozda ti ga cak i ugradim :P 1700kn racun garancija, mislim da je u ducanu 1900 BTW mogu sredit popust za bilo kojeg pioneera, pa ako ti se svidja nes drugo samo reci. EDIT Inace najbolje auto radie po meni radi clarion, clarion rula. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
1700kn je povoljno? Imas vec od 800kn Pioneer, Kenwood i Sony Autoradio MP3. Ljudi oko mene imaju te Pioneer i Sony, odlicno rade, a najbitnije je da sluze svrsi.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
ja se za***************o prije tri godine kad sam si kupio kenwood MP5021 za 3000kn, jest čito mp3 i gotovo nije bilo ljepšeg, ali otišo cd čitač nakon manje od 2 jare i malo j.... kontakt sa pločicom... a da ga popravim si radije uzmem nekog novog pioneera za soma kuna!
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa nego kako, sredi mu ako mozes te jeftinije i amen. Dosta ljudi niti ne koristi te djidje, a to prilicno dize cijenu playeru. Obicna bulk sirovina, koja cita MP3 i gotovo. ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Ma sredit cu mu, samo on mora jos vidit sa svojima jel oce i dali oce, culi smo se preko pm-a EDIT evo specifikacija za deh55 http://www.ronis.hr/default.asp?sifr...ER%20DEH-P55BT |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
U auto u jutro oko 6am, zaleti se do Media Markt-a Graz, za novce ces dobiti 2x jeftinije nego igdje kod nas. Imaju enormne kolicinu modela + modele od prosle godine. Za razliku od BalcanHR rasprodaja, na trulom zapadu rasprodaja znaci RASPRODAJA = 50% na vise. Trazis Klausa ili nekog od ekipe Car Audi (zato je vazno da dodjes sto ranije) i dok ti gledas daske sa kojima ces tuci Kranjcara kad spusimo, u Ikei nasuprot Medije, decki ce ti to sloziti za 10 minuta, uostalom, mozes i u ZG svejedno. Pioneer, Alpine, Clarion... Blaupunkta zaobidji (nazalost) jer grca u dugovima i pao je sa dijelovima jako nisko. Kad se sjetim modela prije 4 godine, kao da se radi o drugoj kompaniji. Za povoljan model koji trazis drzi se ovog tria. Buduci da je Pioneer financijski najveci, on ima i najvise modela, koji nazalost u najnizoj klasi u malo prejeftini kvalitetom usporedbi za boljim Pioneer modelima. Pa baci oko na Alpine-a koji u tom rangu ima bolje zvucecih modele. Clarion ima pak najbolje pretvarace u nizim modelima, jer isto ekonomizira u EU sa modelima. Kad imas na skladistu 100.000 uredjaja od svake firme i bonitet planine, onda imas i cijenu koja je ne-do-dirljiva. Sto je najbolje Media je bas specijalist posebno za Auto radio, to im je jedna od najvecih atrakcija. Za cijenu srednjeg modela u HR, Media obicno daje komplet auto jedinica + changer ! Pogledaj prvo rasprodaje starih modela koji stoje na kutijama (changer + jedinica) Put ce ti biti besplatan kad se vratis i vidis koliko si dobro prosao. PS: Ako uzimas Pioneer ne vracaj se kuci bez SR77 ili nasljednika (remote za volan) jer zlocin je voziti bez njega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Čuo sam pioneera (cca 700-900KN i Sonya za tu lovu, sasvim OK). Ali imam Clariona u istom cijenovnom rangu i ako smijem reći, svira puno bolje. Uglavnom, gledaj negdje na akciji imaš pioneera, kennwoda za 800-900KN koji budu svirali sa stock zvučnicima isto kao i alpine po 1500KN.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Moja preporuka je neki Alpine od cirka 1000kn. Možda neće biti najnoviji model sa najkrasnijim displayom, ali će imati najbolji sound. I Pioneer je također dobar izbor i ima povoljne cijene. Kao i u ostaloj elektroakustici - drž` se podalje od Sonya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Da sada uzimam autoradio uzeo bi clariona, bez razmisljanja, clarion je stvarno vrh ponude ali nazalost ima puno ljudi koji jos nisu ni culi za njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
R.I.P Mitzek
|
nest jeftino? trk u pevec po pioneer!kosta ti nekih sesto kuna(znam sta ce sad neki rec da je jeftin i da nevalja al imho do bola za te pare! uzela teta za twingaca prije mjesec dana ujak kupovo sa njom! 4x50w.. u kombinaciji sa sony xplode zvucnicima je nad***************o susjedov audio sistem koji je kosto desetak puta vise....
![]() |
#14 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Thx ljudi ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Frend je kupio Sony za nekih 750kn u King Crossu (TechnoMax) Imao je dvojbu izmedu Pioneera i Sony-ja, uzeo je Sony i radio je cist OK, izgleda preje*eno, srebrni, crveno osvijetljenje i bijela boja na zaslonu... ![]() Mislim da je ovak nest... http://www.svijet-medija.hr/product_...o_reproduktori Eto, to ti ja preporucam... ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
R.I.P Mitzek
|
sony nije vise sta je nekad bio!nekad je drzo vrh klase a nije bio ultra skup!!! a sad neznam posto je zadnji sony auto kazic s kojim sam se susreo bio kod starog u 206-ici koje nema vec dugo al je stari skonto da mu je isplativije dat ziku sa autom(a nije da se nije raspitivo i pokuso prodat)tak da... a imo je opasnu muziku koje se ne bi ni danas posramio....
![]() |
#18 |
She`s back...
|
Ma dobro..nije Sony krama. U autu imam CDX-F5700. Jako je lijep, ima svakakvih opcija i cijeli light-show...6 boja osvjetljenja...pojačalo sa MOSFETićima...i tako...nije uopće loš... Onako...šminka ![]() Ali da danas idem kupovati Mp3 za auto, uzeo bih Alpine. Jednu stvar od Sonya NIKOME, NIKADA i NIKAKO NE PREPORUČAM. To su Sony zvučnici. Mada ima ljudi koji su s njima i više nego zadovoljni, ja ih ne bi više nikada kupio. Čak ni da su zadnji na svijetu. Moj Mp3 sa Sony zvučnicima XS-F694R(četverosistemci) radi grozno. Bučno, da...ali taj zvuk mi stvara fizičku bol u ušima. Mijenjaj equalizer, dodaj bas, oduzimaj bas, dodaj visoke, oduzimaj visoke...nema pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, bjezite od Sonya... to je stvarno najgore sta sam ikad kupio za auto... sony radio i zvucnici... nikad vise!
![]() |
![]() |
#20 | |
She`s back...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
evo ja uzeo od sony-a autoradio i super sam zadovoljan, radi se o ovom modelu; http://www.svijet-medija.hr/product_...o_reproduktori u sony-a jednostavno imam povjerenje i skoro sve sta uzimam od audio/video tehnike uzimam od sony-a. (imam hrpu njihovih stvari koje svakodnevno koristim i jos mi se ama bas nis nije pokvarilo) kenwood mi se uzasno zamjerio, i radiji a zavucnici pogotovo, pioneer obrnutno a druge nisam probao... neg ima ko sub i pojacalo za prodat?
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Inace sam mislio ovaj uzet, ali kak trebam jos i pojacala i woofere kupit bolje uzet nekaj jeftinije: http://www.svijet-medija.hr/product_...o_reproduktori I ja imam dosta stvari od Sony-ja i nikad problema nikakvih, jednom mi je samo pregorio visokotonac na tulumu, ali garancija i novog sam dobio... Jasno da sony nije nest posebno, da nema neki predobar zvuk i to, ali u tom cijenovnom rangu niti kenwood, pioneer nemaju nis bolji zvuk niti nis bolje funkcije...
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Clarion = kenwood, a kenwood je smece ispod 2000kn. Ako zelis kvalitetu uzmi alpine, jvc ili pioneer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Respected User
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Na sony se previse ljudi zali tako da...... Panasonic i Pioneer su izbacili nove modele i po meni su best buy: hello2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Poslusaj neke bolje zvucnike (DLS, Ground Zero...Alpine...) ... pa usporedi...
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sony zvucnici nisu nesto, ali radiji su im ok... ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
She`s back...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
GTO²
Datum registracije: Sep 2005
|
dajem 1000kn dajem nesto vise od 1000kn dajem oko 2000kn izbjegavati jeftine sonye i jvceve. ako stvarno nemas 1000kn, pogledaj neke modele od panasonica. nisu najljepsi, ali su vrlo dobri za svoju cijenu. pioneer ftw! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|