|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2005
|
Dr. Watson Post Mortem Debuger
Ovako, u zadnje vrijeme kad ulazim u foldere koji imaju video fajlova u sebi(kad su ikone namjestene na thumbnails) iskace mi error Dr. Watson Post Mortem Debuger i dole ono send, dont send, javlja se nekada i kada nije na thumbnails nego jednostavno kad pokrenem, i nakon tog error komp moram restartovati jer nista ne pomaze, javlja se samo kad diram, kopiram, pustam video fajlove, probao sam mijenjati 2-3 razlicita playera ali ne pomaze, mijenjao sam i codece ni to nije pomoglo, znam da bi format rijesio problem, ali nemam sad ni volje ni vremena za to, pliz help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
format ![]() ja nemam pojma kako bi to riješio možda se samo popravi nakon par dana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
to vec ***************e petnaestak dana, tako da se sigurno nece samo popraviti |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
slobodno ga izbriši (ja sam ga isto izbriso, to mi se isto dogadjalo) nađeš ga u windows\system32. izbriši onaj drwtsn32.exe, a ak se nastavi, onda i onaj drwatson.exe ak se sve izblokira, reinstall win ![]()
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
ja sam isto oba obrisao ![]() No to samo djelimično rješava tvoj problem, ali dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
ja ih obrisem a oni se opet vrate, nakon 3 sekunde se novi naprave, ali rijesio sam problem, obrisao sve moguce codece i sad radi sve, cak i divx-i ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|