|
![]() |
#1 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Nedavno sam ubacio WinFast TV2000 XP Expert u novu mašinu te imam problema sa povezivanjem Audio kabela te pravilnim odabirom audio kanala u Dscaleru. Ovdje vidite kako je audio kabel TV kartice spojen. Je li to uredu? ![]() Kako, s obzirom na to kako je žica spojena, podesiti audio postavke u Dscaleru? ![]() Za kraj imam jedno OT pitanje za ovaj thread, ali da ne otvaram novi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |||
The Zappa
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Splitter: ![]() Konverter napajanja:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Zappa
|
Odlicno! Hvala ti. Ja cu ti isprintati, pa ko seljo u dućan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Moras odabrati recording settings unutar windowsa na pravi kanal. Volume control / options / properties /recording i tamo si nastelaj kako treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Zappa
|
Idem probati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
The Zappa
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Da ne otvaram novu temu, imam tu karticu i zanima me dal ima neki drugi program s kojim bi mogao gledat tv i slušat radio |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam istu tv karticu i cini mi se da nisi dobro podesio jumpere na zvucnoj kartici, ja sam se s time mucio 2-3 sata, uzmi manual od maticne i kombiniraj, vidi sta ti pise, ustekaj ovaj kabel koji si dobio s karticom(TV) u CD-in, i zatim provjeri te jumpere na zvucnoj kartici, ja sam dobivao kombinacije da ima zvuka, ali nema pri snimaju, na kraju mi ne radi jedan zvucnik |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Naime, kupil sam nedavno karticu i posto mi je maticna na RMA (iliti reklamaciji) nisam ju jos imao prilike iskusat.... Pa da unaprijed znam dal da i ja pocnem trazit ili ne. Jer kolko sam citao u manualu, ovaj program koji dolazi sa karticom (a da napomenem da sam ja skinuo novije drajvere i program sa homepage-a njihovog) i cini mi se pristojnim i dobrim. Jer, nisam siguran dal ce drugi programi, poput Dscalera, imati mogucnosti iskoristiti max. mogucnosti kartice, poput Picture in picture, time-shiftinga, shedulera itd... Pa neka me netko ispravi il jos bolje kaze sto je bolje....
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni je na kompu aux. Pogledaj manual od maticne dali si spojio na dobro mjesto... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Software koji dolazi s Leadtekovim TV karticama je sasvim OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
The Zappa
|
I dalje ne mogu dobiti zvuk sa TV kartice. Uredno sam je spojio na priključak koji je u priručniku od matične označen kao audio ulaz. Međutim, sa kojeg god kanala sam u Control Panelu, pa i samom programu, označio Audio input (LineIn), nisam dobio zvuk. Svi dirveri su instalirani. Napominjem ponovo da je na staroj mašini TV kartica bila spojena na zasebnu audio karticu, iako je matična imala integriranu. Radila je savršeno. Dakle nije problem u TV kartici niti u driverima. Ovo je situacija: ![]() Što fizički predstavlja "Stereo mix", "CD Volume" i "Line In". Je li Line In taj ulaz na matičnoj? Eh, i još jedna stvar... Kada sam ga doveo sa servisa (prije četiri mj.) ![]() Zatim sam isprobavao razne kombinacije. Ravno dva mjeseca kemijam i nisam uspio. U međuvremenu sam isprobao karticu na drugom stroju. Isparvna je. Što mi je činiti? Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 22.05.2006. u 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
meni ti radi na line in za snimanje moraš odabrat jednako line ine dakl,e bitno ti je da ti je jednako za snimanje i za slušanje na onoj prvok stranici s postavkama i mene to zeza, recimo sad mi radi na cd audio, inače mi ne mogu pojačat ili smanjit na daljinskom to što su u servisu napravili ako sam dobro shvatio oni su iz matične uključili u cd-rom a to je onda cd-in ulaz i to nije potrebo stavlja u cd-rom ja sam uključio u cd-in taj kabel s tv-kartice i radi ali na postavkama cd-audio pa line-in |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
The Zappa
|
@hYcOde: na žalost, ne radi. ![]() @stipe_k: U servisu su sa TV kartice spojili na CD-RW audio ulaz. Međutim, niti to ne radi. Sada je spojeno sa TV kartice na audio ulaz na matičnoj. Dakle, unutanji ulaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
mmodza ce ti ovo pomoc http://www.forum.hr/showpost.php?p=5358288&postcount=21 ak ti se neda citat , lik kaze da moras stavit na aux . dakle start-settings-c.panel-sounds n audio devices-advanced options-properties-izaberes "recording" selectas "aux" nadam se da sam pomogo e moze pitanje : ja mislim uzet slicnu karticu , Leadtek TV2000 XP RM se zove , jel ce mi trebat taj DScaler? kaj je to uopce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Otvori Dscaler, odi na Bt Card=>Audio Input=Use Input Pin1 ![]() Kad označiš Use Input Pin1 ugasi Dscaler pa ga ponovno pokreni. Jel radi?
![]() |
#23 |
The Zappa
|
Evo, sad sam žicu iz TV kartice uštekao u CD-RW. Opet ne radi. Ovo su postavke. ![]() ![]() Gdje je tu AUX? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
to što su ti u servisu uštekali nema apsolutno nikakvog smisla dakle, uključi iz kartice u cd-in i to je to ostavi tako samo, ovaj audio out ti mora bit ili line in ili cd audio i provjeri je li ti u volume control nešto od toga namješteno na "mute" jer bi se meni to samo namjestiol nakon promjenej ili nakon reinstalla, nisam siguran ugalvnom, to provaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
The Zappa
|
CD-in je spomenuti ulaz na matičnoj? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
lepi
|
![]() slusaj me sad- odi na "options" nda na "properties" i odna stavi kvacicu kod "aux" i odna selectaj to . |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
The Zappa
|
?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
lepi
|
e ajd od***************i taj "realtek HD audio device" i stavi na defoltnu built.in zvucnu. nadam se da ju imas , da nije to ta vec? ja sam na socjalnoj kt133 ploci imo builtin zvucnu moras i ti na ovoj moras namjestit aux nekak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
ja na toj slici ne vidim ništa, da ti pravo kažem, ali na matičnoj ti piše cd-in i ne znam što petljate s tim aux to uopće nije potrebno namjesti u leadtekovom opcijama kako sam reko |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
The Zappa
|
To je integrirana zvučna na matičnoj. Nema druge. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |