|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Kenwood KRC-11R
Imam taj stari radio-kazetofon i za sad imam spojena dva zvucnika i htio bih spojiti jos 2. Al kad sam izvadio radio, netko je to tak spajao, da boli glava... pola je zica odsjeceno i slobodne su mi neke zute za spojit (uglavnom sve osim crne i crvene) uglavnom na radiju pise 4x30W jel bi htio tko pomoci naci shemu na netu za spajanje jer ja nikak nemrem naci... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Uslikaj zadnju stranu sa tim žicama i pukni ovamo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Da , na slici 2 se dobro vidi raspored. U donjem redu su zadnji ili prednji zvučnici (ovisi koji su ti sada spojeni) a u gornjem obrnuto. Ako možeš doć do zvučnika koji su već spojeni pa vidi na -polu koja je žica. Zašto ? Npr. ako je na -polu čista zelena onda je za drugi (koji nije spojen) čista bijela -pol. Jedan red su prednji a drugi su zadnji te samo trebaš vidjeti dali pune ili isprekidane boje idu na -pol te sukladno tome spojit ostala 2 zvučnika, ma to je gotovo za cca 10-15min. Evo ti skica - ponosim se s njom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
e puno fala! Sprobat cu to danas spojit kad nadjem vremena, pa ti javim jel radi. P.S. Slika ti je fenomenalna...ma kakav Piccasso ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|