|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Mozilla problem sa sidebaraom
ovak u zandja dva dana mi je mozilla ( 1.6 i 1.7) blago poludila, kad je mozilla aktivni prozor i kad ju dignem pokušava otovriti i zatvoriti siedbar te to dovodi no trzanja, čim više nije aktivni prozor je sve OK, no kad je aktivni pokušava otvoriti unutra sidebara bookmarks. nemre se niš kliknut ni upisat u serch bar aposlutno niš. Reinstalirao sam ju i opet isti problem. Ideje?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Jos nista, huh? Ocito da se nikome jos nije to dogodilo...cudna pojava, kako ti i rekoh prije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni se od kad sam osvježio na 1.5.0.4 verziju slika trese. Samo se odjedanput počne tresti sve između tab bara i status bara. Kad prebacim na drugi tab smiri se pa onda opet počne i sl. Prvo sam mislio da je monitor popizdio ali ništa drugo se ne trese osim Mozille.
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni se sredilo. Skužio sam da mi reagira kad lupim šakom o stol, pa sam digao tastatur i tad s eviše nije treslo, vratim tastarturu na stol i opet poludi, riješio sam time da sam tastaturu digao na jedno 20cm od stola i pustio da padne na stol ( dobar stary Cherry G83) i od tada radi ko bog. Problem je očito bio u tastauri jer se nekaj očito zaglavilo pa je radilo probleme. Opera? Ne hvala, imao sam ju i Mozilla mi je draža. Ova 1.7.13 je stabilna i brža od 1.6 i 1.7.12
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
̣
|
Meni isto od danas ludi! : stoopid AMDjac me pital kam se trese! : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Djembe playa
|
Evo ovo s trešnjom se da srediti tako da se pod view>toolbars isključi bookmarks toolbar. Nakon toga se više ne trese.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OT, sorri Kakva pce meni extenzija? Whatwhat? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|