|
![]() |
#1 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Internet gateway
lol evo imam ga od neki dan nema pojma kako se pojavilo ,ni cemu sluzi nikada do sad to niam imao ....sad kako ga maknuti !!! http://www.imagesforme.com/images/3946Ddd.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel imaš Siemensov router SE555?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
To ti je normalno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Win XP SP2? Ja to isto ponekad imam ponekad nemam, kako kad mu dođe =) To ti je normalno, ne zamaraj se |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Jesi u mrezi sa jos kakvim racunalima? Pogledaj, mozda ti je share-ana koja od konekcija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Neradnik
|
ma nisam u mrezi s nikim.......to se pojavilo kada sam cacka po neznam cemu...i da jos nesta, kada ugasim komp normalno preskida se sve i skida te s neta...e ja od neki dan po noci ugasim router skroz iz struje i ajde ujutro normalno palim ....e kada sam upalio odma mi je se upalio i net....tj prvo vidim da mi je msn upaljen pokazuje mi tko mi je online aj ja neobracam paznju idem na conect to dsl kad ono nece...ja opet ono nece.....aj ja slucajno otvorim firefox kad ono otvara str bez problema ...ja na prvovjeru stanja na t-comu kad ono spojen sam a net cim se router upalio...e to mi sad nije jasno....takoder sinoc odigram cod aj ponekad zaboravim ici na disconect pa samo ugasim komp....i ono ujutro opet isto spojen na netu pogledam na stanje pocetak veze sinoc...malo mi to bas nije jasno,ok neradi se nista pa nejede promet!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Neradnik
|
ovo malo nije normalno pogledajte na slici dsl disconected....pocetak veze u 15 sati dole desno pokazuje msn upaljen takoder pogledajte koliko je sati dole znaci ja na netu dsl disconected sve normalno radi i jede mb.....sad jedino nemam dole ona dva monitora od dsl!! http://www.imagesforme.com/images/4885pop.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Neradnik
|
ma nije zippac nitko.....nego cum router upalim bio kom upaljen ili ne on se konektira na net i stoji ...tu nema problema...nego sad uopce nevidim ona 2 monitora dole od dsl i nevidim kolika mi je trenutra potrosnja mb!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Zar nije to ono na propertiesu od veze, pa ides na Show icon notification.... tako nesto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
"Monitorcici" odnosno status veze su bili prikazani kada je tvoja defaultna konekcija bila birana. Ovako si router konfigurirao po onim uputama da se preko tvog usernamea i passworda spaja na net. Daklem, prilikom logiranja on je vec connectiran na mrezu.
![]() |
#22 |
Neradnik
|
aha ...znaci tako...znaci sad za provjeru stanja moram ici na t-com jel ovako nikak drukcije!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|