|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
zip&rar passwords
zipo sam nešto i zaboravio password, a imam i nekih stvari u raru, također zaključanih, pa ako ima neki program da mi otključa te stvari.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Postoji rar password cracker i password recovery ali to ti je = zaboravi ako je normalan pass. ![]() Brute force i dictionary attack su a to zahtijeva puno vremena. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
sad te nisam ništa skužio.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Contra bonos mores
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ovo je normalan = (/#IuZ"&Wiuz54ejq=9/ )ZoOI=\fc80z21 Ovo je nenormalan = ja ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
a jeste mi svi pomogli.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
sanse da odkljucas pass koji izgleda npr ovako 123$%#bebERd sa recemo mojim kompom sa brute forceom ce ti trebati nekih 5 godina....
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
tocno to jer ti programi ne rade nista drugo nego redom, po tvojim postavkama isprobavaju svaku kombinaciju ako recimo stavis: 5 charachters only numbers program ce izvrtiti svih 99 999 kombinacija brojeva + sve kombinacije kao npr: 0 1 2 3 4 0 0 1 2 3 0 0 0 1 2 0 0 0 0 1 postoji nacin da se izracuna tocan broj kombinacija al sam zaboravio, bilo je to proslog semestra na matematici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Možda permutacije lli tak nekaj. Poznato mi je onak u podsvijesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
e to to ![]() spike racunanja kolika je mogucnost da kad bacimo kocku padne ili 2 ili 5 ili fore sa koliko kombinacija moze biti napisana rijec od 5 slova a da je prvo B, D se spominje minimum 2 puta i neam pojma ok fora, ak te to zanima |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Programi za otkrivanje zaboravljenih passworda rade na kombinacije brojki i slova (brute force) i s riječima iz rječnika (dictionary attack). Problem je što koriste riječi iz engleskog rječnika, a ne hrvatskoga. Otkrivanje passa ti može potrajati užasno dugo i zato bi moj savjet bio - pomiri se sa sudbinom i zaboravi na to.
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Naravno nemogu odmah pogoditi pass, ali 2 znaka od njih 6 ili 7 je puno. ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
a gle ak pogledas tak da ces se recimo iz...bat sa crackanjem passa tjedan-2-3-mjesec dana... kaj nije onda jednostavnije ponovno potraziti informaciju unutar rara. + kad bi mi se tak nesto desilo prvo bih poslao mail u winrar ili winzip ili di vec. ziher imaju neki back door pass za takve slucajeve |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
....svakome se može desit da zaboravi lozinku....... ....pogotovo ako koristiš više različitih lozinki kao npr ja..... ....ako koristiš više različitih lozinki onda instaliraj nekakav password manager... ....i u njemu čuvaš lozinke..i imaš jedan master password (koji naravno nemoj zaboravit ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
I na kraju kad sve zbrojiš i oduzmeš, ako se sam ne sjetiš tih passworda, ti fileovi su dobri jedino za shift + delete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
za crackove i hacking stvari imate forum u sigu : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() Ak se ne varam, ovo gore za onaj tvoj primjer: 0 1 2 3 4 0 0 1 2 3 0 0 0 1 2 0 0 0 0 1 bi ja mislim bilo: 10*10*10*10*10, jer na svaku poziciju može jedna od 10 znamenki (0-9) pa to daje 10^5 ![]() A možda sam i ja fulal nekaj ![]() A permutacije su, ja mislim, broj rasporeda. Recimo da znaš da su znamenek u broju 1, 4, 7, 9 pa te zanima na koliko načina te znamenke mogu biti raspoređene, a to je 4! (faktorijela). Al sve ovo pišem onak na blef iz glave, a i neznam zakaj budući da idem u masni oftopic, ali jbga, puklo me :burn:
![]() |
![]() |
#29 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ma to smo radili u prvom polugodištu 4. razreda. Kombinatorika, vjerojatnosti, permutacije, blabla.. Tak da se još sjećam nečega (ipak je tek pola godine prošlo ![]() ![]()
![]() |
#30 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa mozda smo i mi to radili u cetvrtom. A tko bi to sad znao. To je ionako samo matematika...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|