|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Instalacija Win 2000
pokušavam instalirati Win2000. stavim bootanje sa cd ali mi ne pokreće instalaciju nego samo piše : boot from ATAPI cd, i win mi digne sa harda. probao sam pokrenuti instalaciju sa winowsa ali dobim ovu poruku This cd-rom is from an older version of Windows than the one you are presently using. Setup functionality from this disk will be disabled. |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Pukni boot disketu od win me ili win98, formatiraj disk na stari način, format c:, i onda instaliraj win 2000. Ako ti neće htjet formatirat sa diskete, onda baci nutra cd od XPa, formatiraj pomoću njega, izvadi ga i ubaci od win 2000. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
This cd-rom is from an older version of Windows than the one you are presently using. Setup functionality from this disk will be disabled. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Možda su zamjenjena slova (F: sa naprimjer D: )...
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
dajte ljudi probajte pomoziti jer više ne znam kaj da radim, probal sam preko windowsa - nejde, probal sam preko floppya (format c. f-setup.exe) -nejde, first boot cd - nejde, više ne znam kaj da radim, a hitno je...probal sam na sviim kompovima-nejde,... Isprika moderatorima, moram napomenuti da su win piratski, znači "sprženi" s orginala.. |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
brijem da ne bi imao takvih problema s originalnim cedejem. : nono : |
![]() |
|
|
Oglas
|