|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
BitComet pomoć
e stručni narode, možda je glupo pitanje ili ja ne mogu pronać rješenje... uglavnom, kako u BitComet-u postaviti da se on nakon završenog skidanja određenog file-a UGASI? ili da barem prestane uploadati? jer ne smijem ostaviti preko noći da radi, jer mi poždere upload promet, a file se odavno skine.. ili možda preporuka nekog drugog torrent programa? sa osnovnim funkcijama? i ograničenjem uploada... kako ga natjerati da stane ili da se ugasi, ili da ugasi komp? svaki mb mi je važan... tnx : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
µTorrent |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
|
ne razumijete me, lako je ograničiti upload, ima i bitcomet i utorrent tu opciju, ali nijedan nema opciju da ugasi program kad skine file koji sam skidao. evo sam probao u torrent, i download mi neće da pređe 20kb/s, i isto nema opciju gašenja nakon uspješnog downloada.. jer i nakon što skinu file, oni nastave isti taj file uploadat... kužite? lako je onima ko ima flat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Gle bittorent kao protokol, ja mislim barem, ne podržava gašenje programa po završetku downloada. Bitcomet ima neku opciju za zaustavit upload, ali tek kad omjer download/upload dođe do 1:1. Niti jedan prog nećeš naći da ti to podržava iz jednostavnog razloga što bi taj p2p protokol izgubio na efikasnosti da ga itko implementira. Iz istog razloga ti upload ne može biti manji od 3kb/s. Nabavi neki autoshutdown prog, vidi koliko još treba da se skine do kraja, i namjesti da se komp gasi u to vrijeme. U najgorem slučaju drugi dan će ti ostati još par postotaka za skinut.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
|
pa ja sam stavljao max upload na 1kb i radi? da li ima utjecaja na brzinu downloada ako stavim na tako malo? danas mi nikako nije htjelo preko 16-20kb/s... stavio sam upload na 3kb/s... je li sigurno da on zapamti kad se računalo ugasi, jer ga "nenadano" prekine? i da, danas sam umjesto jednog filma skinuo crvenkapicu.... bastards.. netko namjerno stavio pod drugo ime... jednu stvar ne razumijem, što napravit od ovoga? odkompresirao sam ove rar fileove, ali što s ovima ostalim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Laughing Man
|
Joj, možeš mu napisat brzinu uploada koliko hoćeš, ali ispod 3 ne ide, i da brzina downloada ovisi iz nekog razloga o brzini uploada. Brže skidaš ako dozvoliš veći upload. Da, zapamtiti će ako komp gasi drugi prog. Po slici, samo win nisu ubrali da ostatak fajlova također otvara winrar, i meni se često dešavalo, ali rar ih je sve otvorio pri unzipanju, inače bi dobio corrupt fajl.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
|
gdje ima ta opcija? ja je ne vidim nigdje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Pa imaš *put* napisan Izbor-podešavanja-zadatak-isključi računarkada se svi zadaci ....... a ako koristiš na engleskom Options-preferences-task-Shut down computer when all tasks are finished..................
![]() |
#13 | |
Laughing Man
|
Pa o bitcometu ti priča. Ali kako sam ti već napisao ta opcija provjereno ne radi dok upload/download rate ne dođe na 1:1
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Lika u mom srcu
|
ok hvala, onda ništa to ne vrijedi... bit će red koristiti shutdown, ali mi neku večer ni to nije radilo.. stavio da se ugasi, a ono ujutro komp radi.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|