|
![]() |
#1 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
TV tuner LEADTEK TV2000 XP RM - da il ne?
Dakle namjeravam kupit doticni TV tuner LEADTEK TV2000 XP RM, http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.812.029 osjetno je jeftiniji od drugih. jel ima kakva caka s njim , osim kaj nema FM , al to mi ni netreba? jel cu isto moc normalno snimat? vidim da se tu neki lik zali da nema zvuka (doduse to je TV 2000 XP expert , neka jaca) ... ja imam intergriranu zvucnu isto . : hello2 : fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
imao tv2000xp expert, sve šljukalo kak spada, uključujući zvuk, nikada problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ja imam 2000xp expert i meni je bas trebao FM. Moja preporuka, ako nemas savrsenu antenu (sto najvjerojatnije nemas) jel smo u gradovuima okruzeni zgradama i slicno . Uzmi si radje dvb-t...ako ti je snimanje primarno. MOzda moze proc snimanje sa analognom ako imas kabelsku TV pa su tu lvalitete signala zadovoljavajuće.
__________________ |
![]() |
#4 |
lepi
|
nemam love za digitalnu , imam kabelsku u zgradi , to nije problem. ma shit , svi imaju tu expert , ja sad bio na stranici od Leadteka http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tun...&pronameid=137 i tu pise da nema daljinski ?!? a ljudi na linksovoj stranici kazu da ima . ma svasta. moracu tam ic i pitat. al kad bas nitko nema tu karticu!!grr |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
Kolko kosta ta kartica... MSI DVB-z USB 2.0 kosta oko 310 kn.. PC verzija ima i jeftinijih
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lepi
|
ova dode 230 kuna. necu USB imam dva USBa a 2 fotica digitalna , mobitel , adsl modem i tak mislim da su uz ovom slucaju dečki iz linksa za***************ali sa slikom , nije to nes strasno , svi grijesimo , al da bar to isprave. dakle ovo je slika TV 2000 XP RM s linksove stranice ![]() aa ovo se Leadtekove za isti proizvod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
Kartica je sigurno dobra, posto imas kabelsku sa nadam se dosta dobrom kvalitetu, sigurno ce ti snimat dobro. Proc je nadam se dosta jak...Za snimanje u mpeg2 je mislim dosta oko 1 GHZ, a za direct u divx je barton @2200 MHz na granici. na expert kartici, ove novije mislim da sad imaju i neku hardwaresku akceleraciju za MPEG2.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
lepi
|
imam 1,5 amd XP 256 ddra(tu nisam vas nes) ovo kaj velis direct u divx da je barton na granici.. kaj to znaci da ce meni stekat , hipotetski , dok bi on the fly prtvaro u divx?kaj bi stekalo? a ok je slik na kabelskoj , makar neki programi su dost losi (pink tv recmo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
Ne stigne tolko brzo koditrat kolko se brzo film vrti.. Ako imas ispod 25 frameova . ne moze radit, Na 2200 je meni divx prosao al uz biranje codeca itd.. Nema bas lufta ko mpeg2 Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ova slika u linksu ti je točna sestra mi ima tu, aj imam expert ista stvar samo što moja ima fm i slika mi je bolja ne znam, možda je to do sginala, ali u istom smo domu, samo drugi paviljon, pa ne znam baš uzmi moju, 330 kn u ve-mila, neće te ubit dodatnih 100kn ![]() i da, obe imaju daljinski |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
lepi
|
eee napokon netko ! jel tvoja sestra kupila bas tu u linksu? jel ima tvoja jos sta bolje od njene? jesi 100% ziher da je ta slika tocna. ak je - pogle kaj leadtek kaze kak se ta kartica zove .. i automatski ima manje opcija i NEMA daljinski.. neko je tu lud http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tun...lineid=6&act=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Nazovi sutra links pa pitaj ili pošalji mail ovak možeš 3 dana nagađat
![]() |
#13 |
lepi
|
i to kaj velis .. mogo bi im zasiljit mail da. svejedno , da cujem iz prve ruke , stipe_k daj mi odgovori pliz |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
dakle, kutija je ta ko u linksa, i ima daljisnki uzeo sam mislim u nekom drugom webshopu nešto, bing web shop tako nekako nema moja ništa bolje osim toga, ali ako ti to nije dovoljno ![]() mislim, možda ta tvoja ne može direktno snimat i pržit ili takve neke stvari ali ne škodi ti dat još 100kn a to što u leadteka piše btw ti si se nešto za***************unio pogledaj ovaj link leadtekov, ista je slika a onu sliku na vrhu nikad vidio ine znam što te to zabrinjava ali daljisnki ima sigurno oustalom prošetaj se ili ćeš da ti ja odem, tu mi je blziu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
lepi
|
lol ma netrebas fala poslo sam im mail ( i na prodaju i na nabavu ) al bas mi ne odgovaraju : Machineg fala tebi na izvjestaju .. netreba mi on- the - fly recording , mislim da bi mi se komp zapalio , vec sad je na 60 stupnejbva kad radim nes iole zahtjevnije .. : sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
nema na čemu moja preporuka ti je expert kartica ja sam zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
lepi
|
evo , dobih odgovor na mail and , as I thought , ta slika je stvorila zavrzlamu , kriva je . opis je dobar , dakle prodaju tu sa daljincem i svim hvala deckima iz linksa : goood : stipe kaj dobim za 100 kuna visE? samo to da je digitalna .. ? a ka jce mi to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
nije digitala lol uzmi to i udri brigu na veselje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
lepi
|
sve sam blize kupnji ![]() lol , koda auto kupujem ![]() ![]() de nek neko kaze ,m to sam internim spajanjem zvucne , jel bi moglo bit tu kakvih problema= imam via kt266 soltek maticnu s integriranom zvucnom . nemam nikakve fensi utore i to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...uzmi ovo: TV tuner + FM card, V-GEAR Cyclone-TV, daljinski, PCI Cijena = 247,00 kn u hg spota...imam je samo stariji model i nemam primjedbi
![]() |
#21 |
lepi
|
nekak imam vise povjerenja u Leadtak neg taj V-GEAR ... makar ne sumnjam da radi normalno. "maris li maris li sto srce hladis mi negde se zabavljas mene zaboravljas maris li maaaaris liiiii.." ![]() nego fakat , sad gledam uputstva od maticne , nema nikakvih additional portva za zvuk , jedino kaj sam naso pod "hardware" od zvuka je sama zvucna na kucistu , vani mislim , i nekakav "cd rom audio connector" unutra bas .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
pa uključiš ga u cd-rom i eto ga na :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
lepi
|
ajd ne ***************i kakav crni cd rom. makar , ima jedna zica koja ide mi iz cd roma nekam na maticnu , valjda je to to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
uzmi leadtek, kupio sam je prije skoro 1g i jaaaako sam zadovoljan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
mislio sam na cd-in to je to di ti kabel iz cd-roma ide u matičnu a to za cd-rom nije potrebno dok ti za tv-karticu je |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja ti imam doma upravo te dvije "XP RM" kartice i obje rade savrseno... imam jos jednu Deluxicu. Nikakvih problema i da dobijes daljinski, jedino kaj nema radio i jack za spajanje sa line-in om u zvucnu, nego dobijes interni kabl koji spajas na CD_IN ili AUX_IN na maticnoj. Ostalo je sve isto ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
lepi
|
ma to je jos bolje , ionak imam previse zica okolo kompa ![]() dakle , kupio sma j udanas , nakon malo nastimavanja (niej bilo zvuka kod snimanja , kod reprodukcije je ) , sve radi za 5 naravno , ne svi programi jednako dobro , al tak mi je i na telki , ***************iga imamo 2 TVa doma i sad jos ovo , moro sam stavljat 2 splittera da bi uopce pospajo to sve nego , de nek mi kaze neko ko snima , u kojem formatu to radite? ovaj predlozeni "mpeg2 optimal quality" (750*576 , 6000 kbps bitrate , 25 FPsa) mi je skroz ok , al zauzima opasno puno 5 minuta - 230 MB imam ja mjesta na Hardu , al necu imat vjecno .. a neda mi se stalno przit so ? probo sam VCD kvalitetu , nije nes slika .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prečupavi mod
|
Ja capturiram direkt u XviD (druga konfa iz siga), a neke bitnije stvari koje bih si htio sacuvati u full PAL rezi sa PICvideo codecom.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
lepi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prečupavi mod
|
Imas ispod tog padajuceg menija "capture profile settings". Tamo si stvori novi profil i za codec odaberi XviD ili DivX, koji vec imas... u ovisnosti koliko ti je jak proc odaberi rezoluciju u kojoj se nece droppati frejmovi i to je to.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|