|
![]() |
#1 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Hrvatska - Poljska
Tekma se blizi pa evo iznesite svoje misljenje...nadam se samo da se nece nitko ozlijediti,i naravno bilo bi lijepo napraviti pozitivan rezultat. Evo i link s najnovijim vjestima iz repke pred tekmu : http://iportal.net.hr/sport/page/200...2/0373006.html
![]() |
#2 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
neznam kako cemo proc ,koliko vidim par nasih igraca ima problema sa nekom virozom,pa neznam kako ce to sve na kraju ispast....bez obzira ko igrao ko neigrao pogledat cu tekmu i nadam se nasom pobjedom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
17.05 RTL Da ne tražite po drugom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Vjerujem da naši neće izgubiti, a trebali bi pobijediti. Barem ak se mene pita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
a španjloska? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ma mislim da pretjeruju s pripremnim utakmicama, previše je to + utakmice za SP |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
igramo jos s spanjolskom i jos jednu tekmu protiv nogometnih zvijezdi http://sp2006.net.hr/vijest.asp?vrsta=0&id=549&page=2
![]() |
#10 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
2:1 za nas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
remi
![]() |
#17 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Dobro ajd nije bilo tak loše s obzirom da nam fali puno igrača, kao što je reko Zvone. Dobre strane utakmice su da Butina nije bio loš, također kad je počelo drugo poluvrijeme, odlično smo otvorili utakmicu. Zbilja šteta što smo primili gol, jer je to presjeklo našu igru jako. Bošnjak se borio, i Buljat je bio jako dobar. Kad se to posloži bit će sve ok.
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
j*****esh takvu momčad koja nemre našoj ''B'' postavi zabit gol iz igre i to bez ijedne šanse |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ova tekam je po meni bila test za Japan, zašto? Momčad Poljske je odosta ogrnaičena no drže se taktike ko pijan plota. Naši? Podsijećalo me na tekmu protiv Malte, očajni! Opet je obrana Spavala a poljaci bi s ovakvim načinom igre mogli i doć nekud jer ne zaboravimo isto takva bezvezna momčad je Europski Prvak-Grčka. Ne vejrujem da mogu postat Svjetski prvaci ali opet. Jedino dobro razdoblje naših je bilo pred kraj prvog poluvremena kad su imali, razrađene akcije, i to su i Babić i Modrić i Klasnić i Kranjčar fino surađivali i poljake tjerali u očaj, no nisu zabili. Šteta. Ono što mene najviše brine je da je obrana opet bila loša, jako jako loša. U sve tri utakmice je obrana bila definitivno najslabiji dio momčadi, ili je to taktika za zbunjivanje protivnika ili smo u velikim problemima, ne tolko protiv Brazila kolko protiv Australaca i Japana. Much work to do!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|