|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
![]() Imam problem s XP-om! Naime dotična scrackana verzija mi radi već mjesec dana odlično i sad (danas) mi prilikom boota javi da moram registrirat za par dana.A uredno sam instalirao crack fajl! Jel to on malo zeza ili zaozbiljno?:mad:
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Nabavi XP corporate verziju. Mislim da nju ne treba aktivirati. A ako to nećeš (ili nemaš gdje nabavit), probaj malo objasniti kako si to crackovo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Evo ovako:Pisalo je slijedeće....nakon instalacije XP-a kad raćunalo ispiše Veryfing dmi pool data... uđi u safe mode i pokreni datoteku ''reset 3 .exe''.ja sam to i napravio ali ne u safe modu nego u normalnom.upravo sam maloprije zvao jednog švercera i on kaže da to win možda zeza s aktivacijom ali nakon 7 dana neće napraviti ništa,ali bojim se da hoće.Vražji je taj Gates! Ako imaš ideju molim te pomozi! ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako si to napravio u normalnom modu, vjerojatno će ti se windowsi zaključati. Ako ti nije problem sačekaj da vidiš hoće li se zaključati, pa ako se zaključa onda fino obriši cijelu particju i nanovo instaliraj te windowse i obavezno pokreni safe mod te ih onda krakuj. Znam da nije neki izbor, ali mislim da ti nema druge. Ja imam sada Xp corporate verziju i nije mi spomenuo ni a od aktivacije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|