|
![]() |
#1 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Jel ima tko 512 DDR za posudit?
samo na tjedan dana, mozda i manje jer imam nešto za napravit a za to mi treba vise rama nego sto trenutno imam - 256. Najbolje bi bilo da se nadjemo jos danas jer je hitno!!! - ram vracam, ajde vec u srijedu. : cheers2 -->
P.S. Nemojte se smijat, al stvarno mi je hitno, a nemam nikog drugog sad za traziti. Hvala svima koji se odazovu. Ovako, ako ima koja dobra dusica iz Zagreba (sto blize Kneziji) da mi posudi 512MB rama (moze i giga), to bi bilo stvarno super!-->samo na tjedan dana, mozda i manje jer imam nešto za napravit a za to mi treba vise rama nego sto trenutno imam - 256. Najbolje bi bilo da se nadjemo jos danas jer je hitno!!! - ram vracam, ajde vec u srijedu. : cheers2
P.S. Nemojte se smijat, al stvarno mi je hitno, a nemam nikog drugog sad za traziti. Hvala svima koji se odazovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.....
|
Zapravo, evo uspio sam riješiti problem i sa 256 MB ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
lol , da si cura jos ajde de , al ovak .. ![]() nije da imam , al ima ekipa , a nije bas navala neka bila kolko vidim ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 04.06.2006. u 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
A ***************i ga, ja bi mu bio posudio, ali nisam iz ZG ![]()
![]() |
#5 | |
.....
|
Citiraj:
Hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|