|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
trebo bi novo napajanje..
bog ljudi..imam napajanje od 350 w neko no name a comp mi sadrži : barton 2500 80 gb segata ladica sa hladnjakom za hard 2x256 mb rama na 333 grafička 6600 turbo edition tvanywhere tv karticu dvd player cd rw dsl lg 710p monitor zvučnike altec lansing (600 cuneja) printer canon mali (mislim sad i uzet hladnjak za grafičku zalman vf700alcu) pa mislim da mi je to napajanja nedovoljno pogotovo odkad sam kupio ovu grafčku (ima par dana) jer mi se comp neće ugasit na start pa turn of već moram ga na pucu gasit ? ..uglavnom malo mi je to napajanja zar ne? ,,no eto nemam baš love pa što mislite o napajanju codegen 480 w 260 kn. 1 god garancije - vidjeh ga u ve-mila..znam da nije neko napajanje, al valjda će radit dovoljno dobro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa moglo bi dosta dobro raditi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ehhh baš ti hvala na moralnoj podršci ;D nego ima li ko iskustva sa tim codegenom ili tom firmom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Neki imaju iskustva i nemaju problema, dok drugi nisu bili te sreće. Kad malo bolje pogledaš za 260 kn dobiješ 480W Codegenovo napajanje, a što za te novce možeš dobiti od Enermaxa,Tagana ili Seasonica? Ništa,niti najslabija napajanja ![]() Bilo bi ti bolje gledati renomirane proizvođaće: Fortron, Chieftec, Hiper ako ti trebaju jeftinija rješenja, no opet su bolja od Codegena. Ako pak možeš izdvojiti više novaca idi na Seasonica, Enermaxa i Tagana koji su THE proizvođaći napajanja. Za tvoj komp bi bilo dovoljno brand name napajanje od 350W-400W ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.712.057
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ma mislio sam uzet to danas sutra..no bolje sačekat 10 dana kad stigne lova pa onda uzet nešto bolje.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
taj codegen 480w je ok napajanje,samo mi se nesviđa hlađenje sa dva 80mm venta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
A da usparas 50-100kn jos pa chiefteca nekog zemes, to ti je pametna investicija i za buduce komponente ...pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|