|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
T-Com MDA II aka. HTC Himalaya
Dakle, poklonio mi je bratic ovu staru krntijicu pa eto lista problema: 1. Instaliran je WM 6.5, no nekako to sve slampavo i lose radi ,koji os instalirat, ima li koji sajt sa FAQovima i ima li scene za taj mobitel? 2. Dao mi je samo mobitel i punjac, fali mi stylus(di bi se mogao kupiti stylus), fali kabl za spajanje na komp(s cim se spajana komp taj mobitel i di to kupiti), ako je i dosao nekakav PC Suite CD ja ga nisam dobio(imal di to za skinut?) 3. Kako nabrijat taj mobitel da da najbolje od sebe jel mi djeluje kao OK stvarcica (jest da je malo stara) i imam osjecaj da bi se svasta pametnog dalo napravit od njega (mislim da bi se igrao s emulatorima na njemu il tak nekaj)... 4.Ak je neisplativo ulagat u njega, koja bi bila optimalna cijena za njega kad bi ga se htio rijesit i di ima ljudi koji bi ga kupili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
1. ostavi wm6.5. http://www.xda-developers.com/ 2.ebay 3.xcpuscalar 4.neisplativo je ulagat/prodat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
treba ti cradle za povezat mob sa kompom. na njemu je usb, nisam jos vidio samo usb kabl, bez cradlea. Pase sa drugog moba, ali samo sa Himalaya serije. znaci O2, XDA, pogledaj na xda developers, vidices koji pasu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|