|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Driveri se lijepo instaliraju i sve ok dok se sistem ne reboota. Za bootanje mu umjesto dosadašnjih 1-1,5 minutu treba i do 5-6 minuta. Jednostavno kao da radi "pauze" dok se boota. Dugo vrijeme se ništa ne zbiva, pa učitava, pa stane, pa nastavi, itd. Nakon 5-6 minuta se učita i sve ok. Zašto mi to radi? Negdje sam pročitao da još neki imaju takav problem. Do sada mi niti jedna verzija detonatora nije radila probleme, zadnja je bila 40.72, ali mi Unreal 2 ne radi baš dobro s njom (fale neke teksture-readme kaže da treba 41.xx), pa bih pokušao nešto prije nego vratim 40.72. Ima li neka novija, a provjerena, beta verzija? Asus A7V, Via KT133A, GF3Ti200, SB Live! 1024, 512 SDRAM, 30GB hard, Windows Millenium, Via 4in1 v4.42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Problem riješen instaliranjem najnovijeg VIA 4in1 Hyperion 4.45 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ma ustvari ima problema, kenja i dalje, skroz sam zaboravio na ovaj thread ![]() Čekaju se novi driveri...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
ja imam isti problem, sad budem skinuo VIA drivere, ali ja imam i problema sa TV outom! slika na TV-u je puna crtica (svaki rub ili kad se nesto mice). da li netko ima takav problem? to se događa samo s 41.09. čip za tv out je Philips |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
inace meni to radi kad mrdam misa na starom gorenjskom TVu ali na ovom novom aiwinom mogu raditi ko na monitoru, slika je odlicna, mirna, nema sranja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Na forumu od www.guru3d.com je jedan tip predlozio rjesenje. Naime, problem je izgleda opcenito u tv-outu, tj. njegovoj inicijalizaciji, nekima se produljuje boot vrijeme, neki dobivaju BSOD-ove, neki imaju losu sliku na tvoutu, ili je opce ne mogu dobit. Frka je u BIOSu od graficke i pomaze ako se kartica flesha s nekim starijim BIOSom. Ne znam tocno verzije, ako vas zanima pogledajte si na guru3d, topic je u stilu "Problems with 41.09 and newer on GF3, bla bla" u Detonator odjeljku. Meni nije bas takva frka da cu si fleshat grafulju zbog jedne verzije drivera, radije cu pricekat novije za koje se najavljuje da ce taj bug biti ispravljen. Ak ne, onda bumo fleshali ![]() Trenutno koristim 40.72 bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
"Problems with newer drivers 41.09 and up" Evo tocnog naslova.... (malo je iza, trenutno 3. stranica) link http://www.guru3d.com/forum/showthre...979#post356979 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj instalirat najnovije detonatore 43.00, ja ih imam i sve zasad super radi. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|