|
![]() |
#1 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
my old pc-prijedloge i komentare molim
evo radi se o: amd k6-2 300, iwill p55xb2, 128mb sdram, ati rage2+, voodoo2, 2x wd disk, sb, lan, usb 2.0, matshita cd-rom, 2x floppy. sve je to u AT minitoweru. napajanje je neverpower prepravljeno u at i okrenuto naopacke (originalno je bilo da je tiskana plocica u napajanju prema maticnoj ![]() na procu je baza alphe 6030 (hladila i palomina) s yate loop/loon (ako li se vec zove) 80mm ventom na 7v koji puse i po mosfetima. sprijeda je sharkoon system fan m na 7v. prijedlozi za daljnje stisavanje i red u caseu uz sto manje troskove ![]() i komentari na ucinjeno... edit: slika...http://img178.imageshack.us/img178/2...51459190dt.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
loolčina pa kaj to imaš stišavat... samo makni sve ventove osim iz napajanja i sa cpu-a... a kaj se tiče modanja, mašti na volju, štete nemre biti velike ni da ga baciš s balkona... p.s. kaj se tiče one yamaha zvučne iz svoje prve konfe p 166mmx, budem ove dane ošao na tavan vidjeti jel još u njemu, pa ti javim ako je tamo... pa si ju stavi u tu mrcinu... hehe
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
ma imam razloge za tisinu ![]() a zvuchna...aj em hepi ![]() edit: jel bare, ciftec...LOL... ![]() ![]() a mali case mi je fora. dakle, kak (osim spuzvom) stisat hdd te kak sredit kabljovinje... ventilatorski sam rijesio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|