|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Pomoć Logitech X-530 zvučnici
ovako imam te zvučnike oko godinu dana i super su mi, ali prije par dana mi se dogodilo neš čudno prednji lijevi zvučnik prestao radit, pa ja otišao na sound effect manager i skužio da kad stisneš u testu da svira prednji lijevi svira woofer:confused:. I ništa isao ja još neš isprobat zamijenio sam prednji lijevi sa stražnjim lijevim zvučnikom i opet test sad prednji lijevi radi ali se umijesto stražnjeg desnog čuje woofer: bonker :. ja puko niš mi nije jasno pa sam reinstalirao drivere i opet niš, i nakon sto sam se s tim gnjavio sat vremena otišo nešto prigristi i vratim se kad ono sve normalno sve radi, niš ja rekao super nemam pojma kaj je bilo ali samo se popravilo. :clap: uglavnom danas došao doma s faxa i upalim komp i opet taj prednji lijevi zvučnik neradi, a ja nemam blage kaj bi to moglo biti ( pitao sam i par frendova s FER-a i niš ni oni nemaju ideje) pa plz ako netko može pomoć bilo bi krasno. Zadnje izmijenjeno od: skipX. 26.05.2006. u 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
evo skužio sam pukla mala žica unutar zvučnika pa sad radi. pa admin moze slobodno lock |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|