|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Evo ga dosao je i taj dan... Moj 120mm sharkoon je otisao u zavrijedenu penziju... Silent serija (ona stara... necujni...) . Svi koji ga imaju kazu uber vent. Sluzio me dugo. Godinu i 8 mjeseci. Samo jednom lezajevi podmazani IBM uljem za printerem ( _the_ mastilo ) . No dobro.... Sad malo o prinovi. I tako danas lje suncan dan, a meni stize novi 120mm. Iskreno skoro sam nexusa uzeo, al reko nije fora. Pol svijeta ga ima ![]() Xilence 12cm xpf120.r ![]() Evo vam malo tehnikalija: technical data dimensions: 120x120x25 voltage: 12 VDC start voltage: 6 VDC power consumption: < 1,2 W rated current: < 0,10 A fan speed: 1.400 rpm +/- 10% bearing type: hydro bearing max. air flow: 68 CFM air pressure: 2,3 mmAq noise level: 21,2 dB weight: 140 g Ukratko vent je predobar. Na 6v je necujan, a puse gro vise nego sharkoon. Me like hydro baring very much ![]() Ak naletite na njega kupujte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
u hebote di si to našao? mene sharkoonovi system fan super služe, al ovo mi je i više nego primamljivo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
JDM
|
Nemam pojma kolko kosta. Gledo sam kaj da zemem i taj mi je upo u oko zbog hydro lezajeva. Vent je jeben. Puno je bolji od sharkona. Ja sam dobio samo katalog i izabro sam kaj ocu. Stari je kupio. Evo sad sam preracuno, kosta cca 90kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
|
NHF, ali Papst je smeće. Kosta previse, ima tendenciju da prozuji, kak god okrenes nije nista posebno, a kosta ko da je od zlata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Bi se mogao vent podmazat vatelinskim uljem za mašine za šivat robu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Sunon za hladjenje servera. Takav bi tebi trebao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|