|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kučište nedoumica
uzeo bi ovo kučište pa me zanimaju vaša mišljenja...http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.605.029 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ha ne znam sta te zanima, kuciste je super, nadji par review-ova na netu pa ocijeni sam. A sto se tice nedoumica, sta je tocno nedoumica kod tebe? Uzeti ga ili ne? Pa uzmi ga Ne ocekujes valjda da ti mi preporucujemo kucista, pa valjda ti znas koje se tebi svidja a koje ne. Najbolje ti je otici direktno u Links i pogledat si ih u zivo, jer jedino tad ces dobit onaj pravi dojam o kucistu, ovako preko slika i preko review-ova nije to to ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ako je prioritet hlađenje onda si uzmi chiefteca... moj chief ima 2x120 i 5x92mm venta pa si misli... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Prečupavi mod
|
Pogledaj jos i Coolermasterova kucista, imaju odlicnih modela ![]() Npr ovo ![]() http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.607.021
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Antec iz mog siga ti je odličan |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
|
nisu loša, al case je več naručen tak da u pon.idem po njega mislim nemre nikak bit loše od ovog šrotex kučišta kaj imam |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Prečupavi mod
|
Bit ces zadovoljan, javi dojmove ![]()
|
|
|
|
|
#12 |
|
Premium
|
evo ljudi kučište je došlo i mogu reč ugodno iznenađen ima 2 venta od 120mm i jedan od 92mm glupo riješeno je ova naprijed vrata koji shit, a usb priključci na glupom mjestu stavili ih gore umjesto nekam sa strane,kablovinje moram sredit unutra je pravi đumbus,sve u svemu jako dobro.Jedino se čipset grije ko blesav bio proc clockan il ne čipst je vruč blago rečeno... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|