|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Tako je to u braku
Nakon sto sam jednoj kolegici poslao ovo ( http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=39832 ) na mail dobio sam nazad ovo Tako je to u braku Novovjenčani par je bio u braku dva tjedna. Muž, iako jako zaljubljen nije mogao dočekati da izađe van i zatulumari sa svojim prijateljima. Pa je rekao svojoj novoj ženi: "Draga, vraćam se odmah." "Gdje ćeš dušo?" pitala je žena. "Idem u kafić ljepotice. Idem na pivicu." Žena je rekla: "Želiš pivo ljubavi?" Otvorila je vrata hladnjaka i pokazala mu 25 različitih vrsta piva iz 12 raznih zemalja: Njemačke, Nizozemske, Japana, Indije, itd. Muž nije znao što napraviti, a jedino što mu je palo na pamet da kaže bilo je: "Da malena..ali u kafiću...znaš...imaju ledene čaše..." Nije stigao ni završiti rečenicu kada ga je žena prekinula govoreći:"Želiš ledenu čašu najdraži?" Uzela je veliku kriglu iz zamrzivača, ledenu tako da se naježila čim ju je uzela u ruke. Muž, već pomalo blijed kaže:"Da, dušice, ali u kafiću imaju i one super grickalice...Neću dugo, odmah ću se vratiti. Obećajem. OK?" "Želiš grickalice medeni?" Otvorila je ormarić i počela vaditi chips, kikiriki, kokice... "Ali mila moja... u kafiću... znaš... psuju i govore ružne riječi. "Želiš ružne riječi, kretenu? Popij svoje ***************eno pivo u svojoj ***************enoj ledenoj krigli i pojedi te ***************ene grickalice, ti si sada oženjen i nigdje ti ne ideš! Jasno šupčino?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
: lol2 : ima i toga ne samo u prici. Znam neke koji lice na tog jadnika, zovu se papucari ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
vidio vec tu na forumu, loool! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kao sto rece kolega jednom bi ju odfurao sa sobom drugi put ziher nebi dosla ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Lolchina papuchar! : suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odlično! ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|