|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Zamrzavanja kompa
Promlem je u tome što se nakon nekog vremena rada komp zamrzne i stane. Tipkovnica i miš ne funkcioniraju, a HDD led svijetli konstantno. Kada restartam, nekada uspije normalno ući u Windowse, ali najčešće se pokaže poruka "NTLDR is Missing" ili nešto slično. Nakon nekoliko restartanja znao je i proradit opet normalno. Ovo mi se u zadnje vrijeme počelo često događati i sad mi je dosta! Mislim da je disk u pitanju pa namjeravam kupiti novi, ali volio bih da mi to netko potvrdi da ne kupujem bezveze. Konfiguracija je: PIV 2,8 GHz Prescot ASUS P5P800 Maxtor Diamond Max Plus 9 SATA 80GB Kingmax 2X256 MB ASUS Fx5200 Fortron 400W Da napomenem samo, isprobavao sam kojekakve testove ali uvijek je sve prošlo bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav wiseman! Kada se to zna dogodit..kada se javlja to smrzavanje u igrama...aplikacijama? Sta si probao ..s cim si testirao masinu) Memtestom..Prime95...MBM? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
U igri se možda jednom to dogodilo (mislim da je to bio NFS MW). Znalo je u Wordu, ali najčešće u radu u Windowsima. Dogodilo se par puta i da se sruši explorer, znači nestane taskbar, ali miš se i dalje miče. Testirao sam sa Memtestom, Prime95, Sandra, CPU Burn-in, PCMArk, 3DMark... Uvijek je sve prolazilo bez greške. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesi radio disk check? kad si zadnji put stavija windowse? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Napravio sam "disk check", ništa nije prijavio... Uglavnom, kupljen je novi disk, Hitachi 80GB SATAII ![]() Za sad je sve u redu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|