|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
CoD2 Liga Press realese-izvjesca
1.kolo Anal_Invaders - [Error] odgoda Odmah prvo kolo, prva utakmica i debakl. Doslo je samo 4 igraca [Error]-a i 3 Anal_Invaders. Trebalo se igrati 5:5 jer su iz opravdanih razloga izostali Zippoti koji su svoj nedolazak na vrijeme najavili. To nisu ucinili Psyciho, Shadow69 te Mrkonja stoga su automatski izbaceni iz lige a dobili su i ban sa servera na 7 dana. Utakmica je odgodena a teamovi raspusteni dok se komisija lige ne sastane i raspravi o buducnosti teamova... Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 11.06.2006. u 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
1.kolo [weED gAys] - Jesus&*NOOB*Support 12:5 Druga utakmica je zapoceta s omjerom igraca 5:6 jer Isus nije dosao. (Jutros je najavio svoj nedolazak). Weed kao domacini izabrali su da ce krenuti kao Nijemci. Ovako je to izgledalo na pocetku: ![]() Takticko kempanje catkillera: ![]() Takticka postava [weED gAys] ![]() "Prvi dio" zavrsio je sa 6:0 u korist [weED gAys]-a. Nakon promjene strana u mec se nisu na vrijeme uspjeli prikljuciti 2 igraca weeda no to neumanjuje rezultat jesusovaca koji su smanjili na 1:6. Nakon toga, zbog tehnickih problema (citaj: poznata sapunica sa grafickom karticom), pri rezultatu 1:7 odspojio se Mirko te se vratio nakon dvije partije. Tako hendikepirani Jesusi nisu mogli nista i rezultat je otisao na 1:9. Povratkom Mirka su se malo trgnuli te su smanjili rezultat na 3:9. Pri rezultatu 5:11 Catkiller donosi pobjedu svome teamu likvidiravsi SANDA ![]() Konacni rezultat i statistika: ![]() Igrac utakmice bio je mad_max koji ih je sve videl... Ja sam suhopano to napisao dok ce ostale meceve pokrivati nas novi novinar. Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 11.06.2006. u 21:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Gej je okej - tjednik PcE COD2 Lige; Broj 1, Godina I, 11.lipnja.2006., BiH 5KM, Mak 350 Den, CG 5 Eur, svi ostal: postoji Master Card Evo prvo kolo je gotovo. Bilo je ugodno bit sa ekipom u spectateu, gledat to sve skupa, sprdat se itd. Ja sam diobio povjerenje da slikam vaša mrtva tjelesa, stražnjice, ružne face, smješan hod i prikradanja iza ćoška, ustvari zaboravite ovo prikradanje zamjenio sam vas s jednom osobom s foruma.... Vesela Prčetina vs Kids 7:12 ![]() Apsolutno jak početak KIDS-a iliti Kuda Idu Divlje Svinje (kladim se da ovo niste znali), ekipa Neprcanih im je tesko odoljevala. Taktčki kemp Balkanca i podrška teškog nauružanja Victima doprinjela je vodstvu KIDSA od 6:1 potom 8:2. ![]() ![]() Neki se uspjeli i malo oko ubit! ![]() ![]() Ipak Zule i ekipa stišću te se malo približavaju. ![]() Vesela Prčetina prije posljednjeg juriša. ![]() ![]() ![]() Na kraju ipak KIDSI uzimaju pobjedu. Meč je bio dobar ali iskreno ne toliko napet, manje više kidsi su to brzo i dobro rješili. Dečko koji je pre brz za sve ostale pokazao je da se najbolje snašao za razliku od ostalih kempera. ![]()
Jak ko rakija! Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 12.06.2006. u 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dark side Moderator
|
Zadanja tekma večeras: Fallen Angels : Die Wuestenratten 12:11 Odmah da na početku da kažem da je ovo bio odličan meč, jako izjednačen misliim da su se svi dobro preznojili i naradili da bi postigli ovaj rezultat. Tekma odmah počinje izjednačeno: ![]() Svakojaki efekti ovdje, vaš reporter se morao provlačiti kroz kišu granata i opscenih gey scena : ![]() ![]() Die Wuestenratten mega kampperen Mitzek : ![]() Malo igre skrivača: ![]() Fedmaršal je danas imao ne bas najbolji dan, po spectatu se provukla priča da se dečko propio zbog sustavnog zlostavljanja i maltretiranja od strane ljepše polovice! nema više mirne ruke! eeeee MM! : ![]() Napeto napeto! Do samog kraja! Razultat je stalno izjednačen 7:7, 8:7, 8:8..... ![]() ![]() ![]() Nakon iscrpljujuće rovovske bitke pobjedu odnose Fallen Angels! Partija je bila užitak za pratiti, osim što je idilu povremeno ometao atha svojim doživljajima oko ripanja dvd-a na D805: ![]() Potrudio sam se da vam sto prije postam dojmove tak da NHF na nekim mozebitnim griješkama. VAŽNA NAPOMENA: Komisija nazočna večeras u spectateu zamolila me je da Vas informiram kako je sve prošlo regularno te da su i oni kao i Mad, SVE VIDLI!
Jak ko rakija! Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 12.06.2006. u 07:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dark side Moderator
|
Gej je okej - tjednik PcE COD2 Lige; Broj 2, Godina I, 18.lipnja.2006., BiH 5KM, Mak 350 Den, CG 5 Eur, svi ostal: postoji Master Card Prva tekma danas: Kids : [weED gAys] 9:7 U početku weED gAysima nedostaje jedan član i kreće se vrlo izjednačeno. ![]() ![]() Savršena organizacija kidsa , prvo se čuva svoj spawn pa se prelazi u napad, prilika za dogovor i ugodno druženje. Atha tu ostaje totalno zbunjen i pita se: " pa gdje su? mi na pola mape a njih nema!" ![]() ![]() Termić je bombardirao sve redom: ![]() Na 5:3 za weED gAyse promjena ![]() Malo freestayla vaseg reportera. Život je često bio na kocki ali vođen geslom "Reporteri bez granica" odoljevao sam svim nedaćama! ![]() ![]() ![]() Također moram pohvaliti CatKillera bio je dobar danas, ostao par puta sam, plantao, defjuzao, dobra Catova partija! Kraj: Pobjeda Kidsa 9:7 , Neznam baš da bi se kladili na taj rezultat u početku. Svaka cast dečki, dobra partija! ![]()
Jak ko rakija! Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 19.06.2006. u 11:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dark side Moderator
|
Druga tekma večeras. Die Wuestenratten : Vesela Prčetina 8:8 :-) Početna postava ekipa: ![]() p://iRiba je odmah zasjela gdje mu je najudobnije, blupic! ![]() Nakon izglađenih nesporazuma s ljepšom polovicom vraća nam se MM! ![]() Ko se bombe laća od bombe i pogiba. ![]() ![]() VP hvata laganu prednost ali pokazat će se neće to biti dovoljno u završnici. Imali su laganu prednost cijelo vrijeme ali je tada Zule komadant utstvrdio da su oni vec pobjedili te je usljedilo opuštanje ekipe što će kasnije rezultirati drukčijim završetkom od planiranoga. ![]() Ovako je to izgledalo dok sam se provlačio po bojnom polju: ![]() ![]() Napeto do samog kraja, raspad u redovima VP ![]() Kraj 8:8 Mozda je to i nejrealnije na kraju s obzirom da je VP prokockala svoju prednost preranim opuštanjem. ![]()
Jak ko rakija! Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 19.06.2006. u 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Alien Vultures : SLIJEPCI 11 : 5 Bila je to izrazito dinamicna i zanimljiva nadoknada proslog kola, nakon 6:0 serije Aliena se to odmah dalo zakljuciti. Renesis je nemilosrdno skidao protivnike sa snajpom ![]() Mozda je razlog tako "dobre" igre slijepaca bila i njihova taktika pokrivanja samo jednog mjesta za plent. ![]() Darth Vader se izivljava sa svojim velikim gunom. ![]() Napeto takticko nadmudrivanje ![]() Slijepci su bili u tolikome soku da je stipe umjesto da "defjuza" kopao po pijesku... ![]() Gabre se spustio iz Like i prvi put vidio more, to ga je toliko opcinilo da je cijelu partiju pazio da se saveznici ne iskrcaju sa broda ![]() Renesis je kao i uvijek trcao po mapi... ![]() Svrsetak: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Dark side Moderator
|
SLIJEPCI : Fallen Angels 5:11 Početak: ![]() U početku sve skupa vrlo izjednačeno. Shadow je zauzeo dobar plejs i polako nizao kilove. ![]() ![]() Promjena strana na 5:3 za Slijepce ![]() Neki decki su imali vremena za vratolomije, a neki i za perverzije : ![]() ![]() 5:8 i slijepci laga no gube korak. Nakon promjene FA ubacuju u petu i okrecu rezultat u svoju korist. Slijepci taj tempo nisu mogli izdrzati ili jednostavno nisu mogli vidjeti..! ![]() Rutinsko odrađivanje posla do kraja i vrijeme za poziranje fotografima i obilato krvarenje! ![]() ![]() Kraj: ![]()
Jak ko rakija! Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 19.06.2006. u 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Eh da je shot ulovljen prije nego me izbacilo iz igre... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesus&*NOOB*Support : Alien Vultures 6 : 10 Zbog opčeg štrajka u redakciji malo je lošije popračena zadnja bitka večeras ( stalni novinar mobiliziran a ostali na rivijeri ): Dakle neznam kak je krenulo ali je za pretpostaviti da je krenulo oštro ![]() Stranjski lešinari disciplinirano odlaze u napad preko groblja a dežurni mamac odlazi u drugom smjeru: ![]() Vercetti nema smisla za šalu: ![]() ![]() Stari iskusni medo padon vuk Gabre baca sačekušu Vercettiju: ![]() Ni Isus nije mogao pomoći Feldwebelu: ![]() Ali je spasio svoju guzu..khm..glavu: ![]() Rat je okrutan: ![]() The End: ![]() Lešinari su bili dosta izbalansirani a Jesus&Noob's dosta neprepoznatljivi uz iznimku Sama i Vercettija i to je presudilo. Uz dužne isprike jednom i drugom timu ovi SS-ovi su slučajno rađeni pa nije baš sve pokriveno - ah ti novinari ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja sam kopao po pijesku LOL dobro smo se držali u obe partije s obzirom da nam je falilo igrača ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
tablica nakon 2. kola: ![]()
|
|
Oglas
|